ODLOŽENO SUĐENJE AUTO-MAFIJI: Brenina drugarica se maskirala za sud
Foto: Marina Lopičić

Estrada

ODLOŽENO SUĐENJE AUTO-MAFIJI: Brenina drugarica se maskirala za sud

Crna Hronika -

Tatjana Mioković juče nije bila raspoložena da pozira foto-reporterima, već je ubrzanim korakom ušla u zgradu Specijalnog suda

BEOGRAD - Pripremno ročište pred početak suđenja drugarici Lepe Brene Tatjani Mioković, njenom suprugu Zoranu Jankoviću i saučesnicima, kojih je osmoro, optuženim da su prodavali ukradene automobile s falsifikovanim dokumentima, odloženo je juče u Specijalnom sudu u Beogradu jer se nije pojavio optuženi Branislav Božović.

- Božović je teško bolestan, što je sudu i tužilaštvu poznato već duže od godinu dana, ali niko nije naložio njegovo veštačenje kako bi se utvrdilo da li je uopšte sposoban da pristupi u sud. Juče, posle više od godinu dana otkako je moj klijent u pritvoru, umesto da postupak protiv njega bude razdvojen i suđenje počne, ono je odloženo, čime je mom klijentu u pritvoru ponovo produžen.

Razmisliću da li treba da ostanem branilac u ovom predmetu, jer u ovakvim okolnostima nemam nikakve šanse za fer i pošteno suđenje - ogorčen je Jankovićev branilac, advokat Dragan Palibrk.

Druži se sa celom estradom... Tatjana Mioković
Druži se sa celom estradom... Tatjana Mioković

Inače, Miokovićeva, koja često na društvene mreže postavlja fotografije u društvu drugarice Lepe Brene, ali i drugih poznatih ličnosti, juče je pokušala da se sakrije iza velikih tamnih naočara za sunce i izbegne fotografisanje ispred suda.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track