OGAVNO I ODVRATNO Ovim gnusnim porukama je pedofil iz Beograda (66) mamio devojčicu (11) na sastanak
Foto: Facebook/Privatna Arhiva

Mučno dopisivanje

OGAVNO I ODVRATNO Ovim gnusnim porukama je pedofil iz Beograda (66) mamio devojčicu (11) na sastanak

Crna Hronika -

Dragan Ž. (66), pedofil iz Beograda, uhapšen je u sredu nakon što ga je u saradnji s policijom uhvatila majka devojčice (11), s kojom je preko Fejsbuka pokušao da ugovori "druženje".

Majka je u dogovoru s policijom nastavila da mami pedofila, a dopisivanje je trajalo punih nedelju dana.

UŽAS U POŽAREVCU: Deda pedofil (63) silovao svoje unuke od 4 i 5 godina!

- Pitao me je gde i s kim živim, na šta sam mu rekla da živim blizu Pančeva u jednom malom mestu i da imam samo majku. Insistirao je da mu pošaljem svoje nage slike, ali izvukla sam se na to da mi je telefon loš i da nemam blic - priča ova hrabra majka.

MAJKA GLUMILA ĆERKU: Bolesnik je hteo da mi siluje dete, pomogla sam da ga uhapse!

Kako je vreme odmicalo, pedofil je sve više potencirao na tome da se sretnu.

- Jedno veče kad me je nazvao, razgovor je slušao i moj suprug, koji se jedva savladao da ne ode u Beograd i ne ubije ga. Bolesnik mi je kazao da će mi kupiti novi telefon, ali da zauzvrat moram da ga „obradim“ - dvaput - ispričala je za Kurir majka devojčice.

Ona kaže da joj je pedofil rekao da pojedine devojčice kod njega dolaze same, a da ima i onih koje podvode majke i bake.- Želela sam da mu smrskam lobanju, ali sam uspela da se smirim. Pričao mi je kao mu je prva žrtva bila devojčica od osam godina, koju je kod njega dovela njena starija sestra. Dok ju je seksualno iskorišćavao, dete je plakalo, a sestra ju je umirivala. Povraćala sam od muke - priča žena.Ova hrabra majka je stupila u kontakt s policijom i u saradnji s njima zakazala sastanak s ovim bolesnikom. Pritvor od 30 dana

- Bio sam ubeđen da se ne dopisujem s detetom, već sa starijom ženskom osobom. Nikada se na taj način ne bih dopisivao s devojčicom - pravdao se D. Ž. kod tužioca.On je potvrdio i da je pornografski sadržaj u računaru njegov, ali je tvrdio da je fotografije čuvao „samo iz znatiželje“. Ipak, na predlog tužioca sudija mu je juče odredio pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track