OGORČENI OTAC: Krvnik mi ćerku ubio čekićem, a dobio samo 15 godina!

Šaćir Redžepov ljut zbog presude

OGORČENI OTAC: Krvnik mi ćerku ubio čekićem, a dobio samo 15 godina!

Crna Hronika -

Otac Merime Redžepov (28) ne može da prihvati što ubica njegove jedinice Mihalj Skivjan (59) nije osuđen za teško ubistvo, već za obično

NOVI SAD - Ogorčen sam. Po čemu se moje dete razlikuje od nesrećne žene koju je muž isto ubio čekićem, a optužen je za teško ubistvo, za razliku od Skivjana, koji je osuđen za obično ubistvo.Je l‘ pravda da se monstrum koji je već robijao zbog ubistva žene i ponovio delo osudi na sramnih 15 godina - pita se neutešni Merimin otac.Zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se pre više od godinu dana, a presuda ubici izrečena je u oktobru prošle godine.- On je njoj rasuo mozak, a sud to ne smatra teškim ubistvom. Za mene nema utehe jer mi ništa neće vratiti ćerku, ali ovakvom presudom ubijena je ponovo - kazao je Šaćir ne prestajući da plače.

Ubica povratnik... Mihalj Skivjan ubio je Merimu brutalnim udarcima čekićem po glavi
Ubica povratnik... Mihalj Skivjan ubio je Merimu brutalnim udarcima čekićem po glavi

Odluka tužilaštva, koju je potom prihvatio i sud, o kvalifikaciji zločina kao obično ubistvo, unesrećenom ocu do danas je potpuna misterija.- Zar život vredi 15 godina? Tužioca smatram krivim jer očigledno ni sam ne zna šta je teško ubistvo. Hoću da mu se sudi iz početka i dok to ne isteram, neću odustati. Obijaću pragove ministarstva, gradonačelnika, bilo koga, samo se neću pomiriti sa ovom kaznom - kaže Redžepov.

PovratnikPRESUDIO I PRETHODNOJ ŽENIMihalj Skivjani robijao je devet godina jer je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Joliku Lakatoš još 2001. Skivjani je na suđenju izjavio da je Joliku nakon svađe udario pesnicom u glavu, nakon čega su legli u krevet. Kad se ujutro probudio, supruga mu je bila žuta i hladna. Za nanošenje teških povreda osuđen je na osam godina zatvora i na još godinu za držanje oružja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Počelo suđenje ubici male Anđeline u Zaječaru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track