OKOVAN U SUDNICI: Tasmanijski Đavo u bukagijama

Ultimatfajter priveden u sud

OKOVAN U SUDNICI: Tasmanijski Đavo u bukagijama

Crna Hronika -

Na prethodnom suđenju Tasmanijski Đavo napao je i udario svedoka policajca koji je intervenisao kad je u stanu u Mirijevu fizički maltretirao porodicu

BEOGRAD - Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo, koji je optužen za nasilje nad ženom i detetom i nedozvoljeno držanje oružja, juče je u beogradsku Palatu pravde doveden vezanih ruku i nogu, a lisice mu nisu skidane čak ni u sudnici.Na prethodnom suđenju, podsetimo, Tasmanijski Đavo napao je i udario svedoka policajca koji je intervenisao kad je u stanu u Mirijevu fizički maltretirao porodicu. Iako je i zatvorsko i sudsko obezbeđenje za nekadašnjeg prvaka u ultimatfajtu bilo pojačano, on je zatražio da mu se suđenje odloži jer se ne oseća dobro, ali i zbog toga što traži da mu sudi drugi sudija.

- Alo, ti, je l možeš da me spustiš dole? Nisam u stanju da pratim ovo. A osim toga, ti si me prošli put prekidao, diktirao si šta si hteo - obratio se Đurašinović sudiji.Zbog lošeg zdravstvenog stanja i zahteva da ga lekar pregleda pred svako suđenje ročište je odloženo za 11. jul.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track