OSLOBOĐENA PETRA CVIJIĆ Žena Slobodana Bajića: Pitaću Selakovića kakva je ovo presuda!
Foto: Zorana Jevtić

Vasiljka Bajić na grobu supruga Slobodana

OSLOBOĐENA PETRA CVIJIĆ Žena Slobodana Bajića: Pitaću Selakovića kakva je ovo presuda!

Crna Hronika -
Žaliću se ministru pravde, osoba koja je usmrtila mog Slobu je slobodna, kaže očajna žena, čijeg je muža udarila Petra Cvijić

BEOGRAD - E, moj Slobo, četiri godine sam već bez tebe. Samo kad bi progovorio, pa da mi bude malo lakše - rekla je juče Vasiljka Bajić (83) na grobu svog supruga Slobodana (73), koji je pre tačno četiri godine preminuo kad ga je kolima udarila voditeljka RTS Petra Cvijić.Umro na rođendanVasiljka redovno obilazi grob supruga, koji je preminuo na svoj rođendan.- Krenuo je tog dana da prošeta. Kad su mi javili da je pregažen, nisam verovala - kroz suze priča Bajićeva.Prema njenim rečima, dani bez supruga joj sve teže padaju.- Svaku Novu godinu, svaki Božić dočekam sama. Imam sina i unuke koji me obilaze, ali nije to to bez mog Slobe. Pedeset jednu godinu smo proveli u braku, čak smo i radili zajedno. Mnogo mi je teško bez njega. Pola srca bih dala samo da moj muž ustane iz groba - rekla nam je Vasiljka Bajić.Kako sama kaže, taman kad je pomislila da će im život biti savršen, nesreća joj je odnela najveću ljubav.- Sve smo imali, stančić, naše dve penzije. Mogli smo da uživamo okruženi unucima i praunucima. Ali eto, ubiše mi mog Slobu... On je bio mlađi od mene, uvek sam mislila da ću prva umreti - dodala je baka Vasiljka.Voditeljka Petra Cvijić oslobođena je prošle nedelje pred Apelacionim sudom zbog nesreće koju je izazvala.- Mnogo me boli što me samo nije nazvala. Ni sada mi se nije javila. Znam da nije htela da ga ubije, ali samo da mi je rekla izvini, da mi je saučešće izjavila... Pa sve bih joj oprostila - kaže naša sagovornica.Veliki bolBajićeva kaže da će se zbog presude žaliti ministru pravde Nikoli Selakoviću.- Otići ću kod Selakovića. Pitaću ga kakva je to presuda. Da je on s nekim proveo 51 godinu, kako bi mu bilo? Moj bol je preveliki i niko me ne razume. Ne treba meni odšteta, nikakve pare mi neće vratiti muža - priča uplakana Vasiljka.(J. I.)

Nesreća... Slobodan Bajić prelazio ulicu kada ga je usmrtila Petra
Nesreća... Slobodan Bajić prelazio ulicu kada ga je usmrtila Petra

Bajićev komšijaDRUŽILI SMO SE CELOG ŽIVOTANa grob Slobodana Bajića juče je došao i komšija Dragan Mišljen.- Dolazim redovno s Vasiljkom, ona je stara i ne može sama. Svakog meseca smo tu, ona i ja. I meni je supruga preminula malo pre Slobe. Družili smo se celog života i lakše mi je kad dođem s Vasiljkom na grob dragog prijatelja - ispričao nam je Mišljen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja