OSTAJE MISTERIJA: Ko je bacio telo žene koja je pronađena gola
Foto: Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović

Žena umrla prirodnom smrću

OSTAJE MISTERIJA: Ko je bacio telo žene koja je pronađena gola

Crna Hronika -

Nesrećna Marina Mijailović bolovala je od epilepsije, ali je dat i nalog da se obave toksikološke analize

MLADENOVAC - Rezultati obdukcije pokazali su da Marina Mijailović (36), čije je telo pronađeno u petak u kanalu u Velikoj Krsni, nije preminula nasilnom smrću. Međutim, i dalje ostaje misterija kako je njeno telo završilo u kanalu.Na telu devojke nisu bile vidljive povrede.- Devojka je nestala pre 20 dana, a otkrivena je gola u kanalu. Kako je i ranije imala običaj da nestaje, a i porodica je optuživala njenog muža za smrt, bilo je neophodno proveriti sve okolnosti - kaže naš izvor.

Nesrećna Marina Mijailović bolovala je od epilepsije, ali je dat i nalog da se obave toksikološke analize.

- Ovo veštačenje će pokazati da li je u krvi bilo opijata ili je smrt nastupila usled epileptičnog napada. Očekuje se da će toksikološke analize biti gotove za mesec dana - dodao je naš sagovornik.

Informacija da je preminula prirodnom smrću najviše je rasteretila supruga Miroslava (59), ali i njegove najbliže.- Znali smo da Miroslav nije ubio Marinu, on je nju voleo i mi smo mu verovali. Svima su nam teško pale optužbe njene porodice, koja je tvrdila da je Miroslav ubio njihovu ćerku. Tužićemo ih zbog toga - kaže za Kurir snaja Miroslava M.- Pokušavao je da je odbije od alkohola, ali u tome nije uspeo. Tačno je da je bila bolesna i da je pila lekove sa alkoholom, ali to je radila svojevoljno - priča sagovornica Kurira.J. R. - J. I.

POGLEDATI BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 28.02.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja