OSTAJE U PRITVORU: Čumetu propala nagodba s tužilaštvom
Foto: Nemanja Pančić

Ljubiša Buha odbijen

OSTAJE U PRITVORU: Čumetu propala nagodba s tužilaštvom

Crna Hronika -

BEOGRAD - Svedok-saradnik Ljubiša Buha Čume pregovarao je s Trećim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice za pretnje supruzi i falsifikovanje dokumenata za ukradeni „ferari“, ali dogovor o visini kazne nije postignut, pa je sklapanje nagodbe propalo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Buha je insistirao da bude pušten iz pritvora, ali pošto tužilaštvo nije prihvatilo, on je taj zahtev juče izneo i pred sudom.- Molim vas da mi ukinete pritvor, ja sam otac sedmoro dece. Obećavam, ukoliko me pustite, neću više zvati Ivanu - rekao je, prema nezvaničnim informacijama, Buha, koji je tražio da mu pritvor bude zamenjen nanogicom za elektronski nadzor.J. S.

Brakorazvodna parnica IVANA KAŽNJENA SA 50.000U publici je juče, tokom suđenja koje je zatvoreno za javnost, sedela i Buhina supruga Ivana, od koje se razvodi. Prema nezvaničnim informacijama, sud je nju kaznio sa 50.000 dinara jer je, dok je njen suprug postavljao pitanja policajcu koji je obezbeđuje, Milanu Ljubenoviću, remetila red u sudnici.- Ona je s klupe za publiku upadala u reč, a supruga je nazvala ubicom - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track