OTAC NASTRADALE PEVAČICE: Amila se ubila, to nije obična saobraćajka!
Foto: Printskrin

Misteriozna nesreća

OTAC NASTRADALE PEVAČICE: Amila se ubila, to nije obična saobraćajka!

Crna Hronika -
Elman me je nazvao u ponedeljak i kazao mi „Aljo, Amila hoće da se ubije“. Rekao mi je da mu je Amila telefonom rekla da će se ubiti i da je ostavila otvorenu liniju da on sve čuje, navodi Alija Hasanović

Alija Hasanović, otac mlade pevačice Amile, koja se utopila u utorak u reci Bosni, tvrdi da se njegova ćerka ubila.

Prema njegovim rečima, Amilin mladić je bio ljubomoran i tokom jedne od njihovih svađa putem telefona zapretila da će se ubiti. I na dan nesreće dobio je paničan poziv mladića njegove kćerke.

- Elman me je nazvao u ponedeljak i kazao mi „Aljo, Amila hoće da se ubije“. Došao je posle kod nas kući, plakao je i govorio da je voli, spominjao mi je i neke fotografije. Rekao mi je da mu je Amila telefonom rekla da će se ubiti i da je ostavila otvorenu liniju da on sve čuje. Oko 13.30 sati saznali smo da je vozilo Polo u Seoči sletelo u Bosnu. Hoću da se zna da oni tragovi guma nisu kočenje već šlajdranje. Moja Amila se ubila – kaže očajni Alija.

On kaže da na licu mesta nisu pronađeni tragovi kočenja, što, prema njegovom mišljenju, znači da je Amila nameravala sebi da oduzme život.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Aldina Ahmić, portparol zeničke policije, kazala nam je da policija za sada ovaj slučaj tretira kao saobraćajnu nesreću sa smrtnom posledicom.

- Istražne radnje u ovom slučaju još se provode – kazala je Ahmić.

Amila je učestvujući u popularnom muzičkom šouu „Zvezda možeš biti ti“ upoznala mladog kamermana Elmana Omića s kojim se počela zabavljati.

- Prihvatio sam ga kao svoje dete. On je fotograf, snimatelj i pravi muzičke spotove. Snimila je Amila dve pesme, a ja sam je kao svoje dete finansirao. Nakon te dve pesme kazao sam joj da malo pričeka na sledeće zbog finansija. Rekla je: "Nema problema, babo" - kazao nam je kroz suze utučeni Alija. Telo Amile Hasanović i vozilo Volkswagen Polo kojim se u naselju Seoča u Visokom survala u reku prekjuče su izvukli ronioci.

Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja