OTAC ZORANA MARJANOVIĆA NUDIO MI ORGIJE: Radu Matić zvao u odnos s njim i sinom!
Foto: Youtube Printscreen.

Šokantno

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA NUDIO MI ORGIJE: Radu Matić zvao u odnos s njim i sinom!

Crna Hronika -

Vladimir Marjanović, svekar zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), predložio mi je orgije sa njim i sinom Zoranom, tvrdi Rada Matić (35), gastarbajterka iz Beča.

Matićeva otkriva da je Jelenin svekar iznenada stupio u kontakt sa njom i da joj je sa skrivenog telefonskog broja uputio molbu „da bude dobra prema Zoranu i njemu!“.

- Kada sam ga pitala da mi kaže na šta konkretno misli, rekao je da mi predlaže trojku! Tako je potvrdio moje sumnje da su pripadnici sekte. Predložili su mi orgije, jer je u njima sve dozvoljeno! - otkriva Rada Matić, koja je sa našom novinarskom ekipom razgovarala u Šapcu, u prisustvu brata, sina i ćerke.

- Posumnjala sam da Zoran voli muškarce. Dok sam proučavala sekte, shvatila sam da oni vole orgije po sistemu „svako sa svakim“. Direktno sam ga pitala za to? Odgovorio mi je da se dopisuje i sa drugima, ali o različitim temama. Naveo je da su to religija, Jelenino ubistvo i još neke stvari, ali nije želeo da napiše konkretno o čemu je reč, već je samo napisao tri tačkice - navodi Rada i otkriva da mu je ciljano slala provokativne poruke.

Vladimir Marjanović, Foto: Kurir
Vladimir Marjanović, Foto: Kurir

- Kada je dopisivanje postalo često, Zoran i ja smo počeli da razmenjujemo sve lascivnije poruke. Da se razumemo, nisam uopšte planirala da imam seksualne odnose sa Zoranom. Odlučila sam da zabacim udicu i da vidim da li će se upecati i dokle je spreman da ide. Slala sam mu bezobrazne poruke smišljeno, samo da bih ga isprovocirala! Pitala sam ga koje seksualne poze voli i slično. Odgovorio je da bi sve rado probao! - navodi Rada i dodaje da je na njegov zahtev slikala svoje grudi i poslala mu fotografiju.

- Tražio je da slikam delfina, kojeg sam tetovirala na grudima, da bi ga video. Posle toga me je pitao da li bih na drugoj strani grudi tetovirala leptira? Obećala sam, navodno, da ću prihvatiti njegov predlog. Kasnije sam na internetu pročitala da sektaši najčešće tetoviraju leptira - prepričava Rada prepisku sa Zoranom, prenosi Alo.

Ona objašnjava da se na prepisku sa Zoranom odlučila jer je bila pogođena tragičnom vešću o ubistvu pevačice.

- Pošto su napisi u medijima upućivali na to da je Zoran ubica, našla sam njegov profil i poslala mu poruku: „Kako te nije sramota? Što ubi takvu ženu?“, tako mi je, jednostavno, došlo. Posle toga sam pročitala da se Jelenin ubica navodno obesio, pa sam mu poslala poruku sa izvinjenjem. Posle toga mi je poslao zahtev za prijateljstvo i počela je komunikacija. U početku smo ćaskali neobavezno. Preko Vibera smo razmenjivali samo poruke „gde si?“, „šta radiš?“ i slično. Međutim, posle pet dana počeo je da priča o Hristovim vitezovima i ruci spasenja. Rekao je da vidi tugu u mojim očima i „da preda mnom stoji neka velika nevolja, ali da uz njegovu pomoć to mogu da prebrodim“. Tada sam se uplašila i shvatila da s njim nešto nije u redu. Pomislila sam da se povučem, ali ženska radoznalost i inat su me terali da nastavim.

Pokazao je interesovanje za verski fanatizam, a ja sa rešila da istražim o čemu se radi - kaže na kraju razgovora Rada Matić. U nameri da čujemo komentar Marjanovića, pozvali smo Zorana i Vladimira, ali se nisu javljali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track