Prikaži najnovije vesti
Ratko Radović, perionica, otmica, radnik, Foto Kurir TV
Ratko pokušao da objasni zašto se stalno vraćao istoj poslodavki

ZAŠTO JOJ SE STALNO VRAĆAO? OTETI RADNIK PERIONICE O VEZI S GAZDARICOM: Između mene i Snežane...

Crna Hronika 18

BEOGRAD - Priznaj šta si ukrao! Priznaj! Priznaj! Vrati mi 100 evra! vikala je Snežana na mene..., ispričao je radnik perionice Ratko Radović (32), žrtva otmice koju je uz pomoć svoje ćerke i još dva muškarca sprovela gazdarica perionice Snežana N. u kojoj je radio.

Ratko je u jutarnjem programu TV Pink ispričao kako je njegova bivša gazdarica upala u perionicu u kojoj se nedavno zaposlio i otela ga sa saizvršiocima - ćerkom i još dva momka, koji su ga ugurali u gazdaričin automobil sa zatamnjenim staklima.

- Kad sam ugledao saobraćajca na ulici, pokušao sam da otvorim vrata automobila sa zatamnjenim staklima... međutim, dečko nije imao milosti... tukao me je... sagnuo mi je glavu između sedišta i nije mi više dozvolio da je podignem... - priseća se Ratko.

Foto: Kurir TV Foto: Kurir TV

- Kad smo stigli u perionicu naredili su mi da izađem iz auta i da uđem u kanal.. Tu su opet nastale psovke, majke sestre, poreklo... Držali su me u kanalu, nisu dali da progovorim, a kako progovorim tako počinje... Jedan je hteo da uzme šipku, a onda je Snežana stala i rekla: "Još nije vreme za šipku!"

Ratko je ispričao da ga je jedan od muškaraca uhvatio i nije dozvoljavao da izađe iz kanala, a onda ga je uhvatio za kapu i izvukao iz kanala posle čega mu je naredio da klekne.

- Tada je stigla interventna i počeli su da beže i traže izlaz... Dvojica momaka izašla su na drugi, nekakav sporedni izlaz, a pre nego što je policija ušla, Snežana je htela da me zaključa u sobu - dodao je Radović.

Na pitanje zašto se čak triput vraćao na posao u istu perionicu i kod gazdarice Snežane koja ga je naposletku tela, a pre toga kao radnika maltretirala na poslu i davala mu pare na ruke, na crno, Ratko nije odmah odgovorio...

Zašto ste se triput vraćali nekom ko vas maltetira... Šta je to što vas vuče Snežani, upitala je voditeljka na šta joj je Ratko odgovorio: Između mene i nje nije bilo ništa... Nismo bili u ljubavnoj vezi...

- Imali ste ponudu za stalan posao u Gradskom stambenom, zašto se se vratili - opet je upitala voditeljka na šta joj je Radović odgovorio da se pre trećeg povratka u perionicu sastao sa Snežanom i dogovorio za plaćanje i radno vreme.

(EPK)

(KURIR TV) OTMICA OTETOG RADNIKA PERIONICE: Majci pritvor do 30 dana, ćerka se brani sa slobode

OTMICA U BEOGRADU USRED DANA: Uz pretnju nožem uvukli radnika auto-perionice u BMW i pobegli!

FILMSKA AKCIJA U KUMODRAŠKOJ USRED BELA DANA: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!

KURIR TV GAZDARICA I ĆERKA ME MUČILE, TUKLE I ZLOSTAVLJALE Ispovest kidnapovanog radnika iz Beograda

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir