OTKRIVENO KO JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ Policija u šoku, ovo se nikad nije desilo!
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVENO KO JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ Policija u šoku, ovo se nikad nije desilo!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ubica pevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio stravično ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.

Kako je preksinoć rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS, policija je uspela da reši taj slučaj, a Kurir ekskluzivno saznaje da je reč o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvesna šta je učinila.

Boža Spasić, nekadašnji operativac DB, tvrdi da je u svetskoj, a i našoj praksi i ranije bilo slučajeva u kojima se ubice nisu sećale samog zločina.

Spasić kaže da nije bilo ovakvih slučajeva
Spasić kaže da nije bilo ovakvih slučajeva

- To su ubistva izazvana u afektu, pod velikim pritiskom. On ne zna da je to uradio, ne seća se i nema svest o samom događaju. Možemo da verujemo u ovo jer je to objašnjenje zbog čega ovoliko dugo traje istraga. Ubica je možda podvojena ličnost ili psihopata - smatra Spasić.

Kako saznajemo, nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam meseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

- U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio - kaže naš izvor iz istrage.Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta - objašnjava naš sagovornik.

VUČIĆ: Policija zna sve, tužilac traži dokaze

Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da se ovaj slučaj reši. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen - rekao je nedavno Vučić.

PRONAĐEN UBICA PEVAČICE: Monstrum je podvojena ličnost, ne seća se zločina!

(KURIR TV) ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ SHVATILA SVE: Nemam više ni mamu ni baku!

UBICA JELENE MARJANOVIĆ VRATIO SE NA MESTO ZLOČINA! Iskopao rupu i odneo skriveni predmet?

PARANOJA Zoran Marjanović: Strahujem da će ubica oteti moju Janu!

ZORAN MARJANOVIĆ ZA KURIR: Jana ne pita za baku, misli da je u bolnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track