Prikaži najnovije vesti
Ratko Radović, otmica, Foto Kurir TV
Dao im 35.000 evra za otvaranje kafića

OBRT U OTMICI I ZLOSTAVLJANJU RADNIKA PERIONICE- DANILO M TVRDI: Gazdarice su otele Ratka zbog mene!

Crna Hronika 128

BEOGRAD - Šta je motivisalo gazdarice auto-perionice na Tošinom bunaru Snežanu i Anju Nikolić da otmu i muče bivšeg radnika Ratka Radovića, i dalje je nepoznanica.

Majka i ćerka su u ponedeljak u Kumodraškoj ulici, uz pomoć još dvojice mladića, otele Radovića, ugurale ga u automobil i odvezle u svoju auto-perionicu na Tošinom bunaru, gde su ga maltretirale, tražeći da vrati "zlatan sat i 1.000 evra", dok ga nije oslobodila policija.

Ni sam Ratko u ispovesti nije objasnio razloge ovakve brutalnosti i po njegovoj verziji, Snežana je poludela na njega jer je odbio da cepa drva nakon čega ih je napustio i pronašao novi posao. Ni priroda odnosa njih dvoje nije baš najjasnija, a ova krimi-sapunica dobila je juče još jednog aktera.


KURIR TV GAZDARICA I ĆERKA ME MUČILE, TUKLE I ZLOSTAVLJALE Ispovest kidnapovanog radnika iz Beograda

- Ratko nije otet zbog duga, ni zbog drva ni zbog zlatnog sata i 1.000 evra. Otet je zbog mene - tvrdi u izjavi australijski biznismen srpskog porekla Danilo M. (64).

On kaže da se sa Snežanom prvi put susreo u februaru ove godine.

Prijateljica me upoznala sa njima, zna ih iz Švajcarske, gde su živele neko vreme. Tražio sam perionicu gde bih mogao da operem automobil. Posle smo izašli i na večeru. Upitao sam je šta će raditi s prostorom iznad perionice, na šta je odgovorila da želi da napravi kafić, ali da nema novca. Ja sam čovek kojeg je teško prevariti, ali one su uspele sa svojom tužnom pričom. Govorile su da nemaju pare. Prale su auto u čizmama, izgledale su siromašno. Snežana mi je ponudila da kupim lokal i od njega napravim kafić. Međutim, ja ovde ne znam nikoga, pa sam im ponudio da one vode kafić. Renovirao sam sve i platio joj 35.000 u kešu - priča on.

ZAŠTO JOJ SE STALNO VRAĆAO? OTETI RADNIK PERIONICE O VEZI S GAZDARICOM: Između mene i Snežane...

Međutim, na pitanje da li za svoje optužbe da ga je Nikolićeva prevarila ima neke papire, kaže da nema.

- Tražio sam, ali je govorila da ne može da overi ništa u sudu dok ne isplati hipoteku na perionicu. Stalno je odlagala predaju ugovora. Ratko koji je otet bio je svedok. Kada sam joj pripretio da ću sve prijaviti policiji ukoliko mi ili ne vrate pare ili ne prenese lokal na moje ime, rekla mi je: "Gepekovaću te, završićeš u Dunavu!" Nisam ih shvatao ozbiljno. Ali sada vidim šta se Ratku desilo. On ih drži u šaci. Zna sve o njima. Uplašile su se da će biti moj svedok - tvrdi Danilo, koji će pravnu zaštitu tražiti i od Ambasade Australije.

(B. Bogosav , M. JovićevićBlic)


(KURIR TV) OTMICA OTETOG RADNIKA PERIONICE: Majci pritvor do 30 dana, ćerka se brani sa slobode

OTMICA U BEOGRADU USRED DANA: Uz pretnju nožem uvukli radnika auto-perionice u BMW i pobegli!

FILMSKA AKCIJA U KUMODRAŠKOJ USRED BELA DANA: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir