OTMIČARI GORANA CVIJETIĆA: Nenadu Steviću i Božidaru Bosniću određen pritvor!
Foto: Sladjana Stojanović

Novi Sad

OTMIČARI GORANA CVIJETIĆA: Nenadu Steviću i Božidaru Bosniću određen pritvor!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Nenadu Steviću (39) i Božidaru Bosniću (51) iz Novog Sada, određen je pritvor zbog opasnosti od bekstva,mogućeg uticaja na svedoke i drugog ometanja postupka,opasnosti od ponavljanja dela kao i zbog težine dela koja im je stavljena na teret.

Saslušanje pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu je završeno kasno uveče, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, njih dvojica su juče oko 16 časova privedeni kod višeg javnog tužioca, a nakon toga kod sudije za prethodni postupak i njihovo saslušanje i posebno odlučivanje da li će biti pušteni na slobodu ili zadržani u pritvoru, trajalo je maratonski, negde do iza ponoći.

Da podsetimo njih dvojica su uhapšeni u ponedeljak zbog sumnje da su pokušali da otmu Gorana Cvjetića(41) iz Budisave i zbog ometanja ovlašćenog lica u obavljanju posla.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Stević je, inače, mladić devojke Teodore Kaćanski, koja je novembra prošle godine ubijena prilikom izlaskaiz džipa ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli.

Goran Cvijetić, koji je otet u Novom Sadu, odmah sutradan nakon što je primljen u Urgentni centar sateškim povredama, uhapšen je od strane novosadske policije, zbog sumnje da je učinio krivična delaubistvo u pokušaju, u maju 2012. godine i izazivanje opšte opasnosti, u junu 2013. Godine biće privedendanas u novosadskom Višem sudu.

PREOKRET U NOVOM SADU: Žrtva otmice pokušao da ubije Žapca i podmetnuo bombu ispod auta Bokanu

OPŠTI HAOS U NS! OSVETA ZA UBISTVO TEODORE KAĆANSKI? Njen dečko pretukao i gepekovao mladića

(S. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track