OVAKO JE BELIVUK PAO ZBOG LIKVIDACIJE KARATISTE Snimile ga kamere, a policija ovde pronašla ŠKORPION
Foto: Zorana Jevtić

Forenzička analiza dala rezultate

OVAKO JE BELIVUK PAO ZBOG LIKVIDACIJE KARATISTE Snimile ga kamere, a policija ovde pronašla ŠKORPION

Crna Hronika -

Marko Milošević, kum Vlastimira Miloševića, naručio je njegovo ubistvo u kafani, a njega je 30. januara u ranim jutarnjim časovima na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije u Beogradu likvidirao Veljko Belivuk.

"Belivuk je Vlastu čekao ispred zgrade. Potrčao je za njim i ispalio šest metaka, koji su Miloševića usmrtili na mestu. Nakon ubistva automobilom su se odvezli do garaže u Danteovoj ulici, gde su pokušali da zapale kola, ali im to nije uspelo", rekao je izvor Kurira.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Policija je vrlo brzo otkrila poluzapaljeni automobil i u njemu „škorpion“, koji se poklapao sa oružjem iz koga je Milošević izrešetan.

SASLUŠANJE ZBOG SUROVE LIKVIDACIJE KARATISTE: Veljko Belivuk danas pred Višim javnim tužilaštvom

EKSKLUZIVNO! KUM IZDAO KARATISTU: Veljo, p..ko, što ne rokneš Vlastu? ČITAJTE U KURIRU

Kako saznajemo, kamere su snimile Belivuka, koji je jurio ranjenog Miloševića i overio ga na tramvajskim šinima.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Ispostavilo se da automobil kojim je Partizanov navijač dovezen u Ulicu 27. marta pripada upravo Belivuku i da ga je on na svoje ime uvezao iz Švajcarske", kaže naš sagovornik.Nije se branio u policijiKako nezvanično saznajemo, Belivuk na saslušanju u policiji nije ni pokušao da se odbrani jer je shvatio da su svi dokazi protiv njega.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, reprezentativac Srbije u kjokušinkaju Vlastimir Milošević ubijen je prošlog ponedeljka u sedam sati ujutru. Njegovo telo na šinama otkrili su građani, koji su obavestili policiju. Istraga je pokazala da je Milošević tog jutra sišao iz stana da upali automobil, pa da se vrati po dete, koje je trebalo da odveze u vrtić.

KO JE VELJA NEVOLJA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA KARATISTE: Vođa navijača držao govor na sahrani Mutavog

Podsetimo, Veljko Belivuk je poznat po napadu na obezbeđenje Miloša Vazure ispred Partizanovog stadiona, što su zabeležile kamere. Na suđenju je tvrdio da su mu psovali majku, što ga je zabolelo jer je dete bez roditelja. Zbog prebijanja je osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"S pokojnim Saletom Mutavim je bio blizak i na njegovoj sahrani je držao govor.- Nakon Stankovićevog ubistva Belivuk je živeo u strahu i panici da je sledeći, pa nije napuštao kuću bez pancira. Međutim, sve poslove je preuzeo na sebe, imao je blindirani automobil, ali se očigledno osilio", kaže naš sagovornik.

EKSKLUZIVNO VELJA NEVOLJA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA KARATISTE? Osveta za Saleta Mutavog!

(E.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV Sva ubistva u Srbiji u januaru 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track