VIDEO I FOTO OVAKO JE UHAPŠEN KOSMAJAC: Kad je policija upala čitao knjigu o Darku Šariću!
Foto: Printskrin

Pao ko Al Kapone

VIDEO I FOTO OVAKO JE UHAPŠEN KOSMAJAC: Kad je policija upala čitao knjigu o Darku Šariću!

Crna Hronika -
Tužilaštvo će odrediti visinu kazne, ali se očekuje kaznu u gornjim granicama zbog težine krivičnih dela
1 / 5 Foto: Printskrin

Dragoslav Kosmajac uhapšen je danas u Beogradu u svojoj kući, pošto se krio četiri meseca. Uhapšeno je još sedam sedam osoba, svi oni su srpski državljani i osumnjičeni su za saučesništvo. Kako je rekao ministar policije Nebojša Stefanović, četvoro njih uhapšeno je u Sremskoj Mitrovici. Ministar je istakao da se Kosmajac tereti za pet krivičnih dela, od podstrekivanja na izvršenje krivičnih dela do poreske utaje. Kosmajcu i ostalima određeno je zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušani pred tužiocem.

http://www.youtube.com/watch?v=z3o_BP9MkQg

Kada je policija došla po njega, Kosmajac je čitao knjigu o Darku Šariću.

Tužilaštvo će odrediti visinu kazne, ali se očekuje kaznu u gornjim granicama zbog težine krivičnih dela.

Ministar policije je poručio da nema nedodirljivih i onih kojih se država Srbija plaši. Stefanović je ovaj slučaj uporedio sa istragom FBI i hapšenjem Al Kaponea, podsetivši da je i on "pao" na utaji poreza.

Dragoslava Kosmajca (61) je pre nekoliko meseci premijer Aleksandra Vučić označio kao najvećeg narko-dilera u Srbiji. U Beloj knjizi MUP-a Srbije iz 2001. navedeno je da je Kosmajac jedan od najznačajnijih trgovaca opojnim drogama.

Beogradski mediji pisali su da je Dragoslav Kosmajac, prema podacima MUP-a, povezan sa međunarodnim krijumčarima narkotika i u Južnoj Americi, odakle, navodno, organizuje transporte velikih količina kokaina za Evropu, a odavno ima i uhodani kanal za krijumčarenje kokaina iz Turske, Bugarske i Makedonije, preko Crne Gore i Srbije, za zemlje Zapadne Evrope

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track