OVO TEK NIKO NIJE OČEKIVAO: Otkriveno ko je ukrao paketiće za decu kod Sombora!
Foto: FB Printscreen

OVO TEK NIKO NIJE OČEKIVAO: Otkriveno ko je ukrao paketiće za decu kod Sombora!

Crna Hronika -

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. B. (51) iz Sombora, propovednika jedne crkve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera.

On se tereti da je iz crkve, u kojoj su bili paketići iz humanitarne pomoći, uzeo deo i prodao ih. Deo paketića je podelio, a deo je policija pronašla u njegovoj kući i crkvi.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, V. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, više od 100 praznih novogodišnjih i božićnih paketića koje su deca iz Nemačke poslala svojim vršnjacima u Srbiji ukradeno je i razbacano uz Veliki bački kanal u blizini Staparskog mosta u Somboru, a ova neviđena sramota razbesnela je građane Sombora, ali i brojne korisnike društvenih mreža.

Nemili prizor ovekovečio je na licu mesta Somborac Igor Boca koji je istakao da nije mogao da veruje šta je zatekao.

- Ovo je sramota od Boga! Preko 100 paketića tj. praznih kutija humanitarne pomoći dobijene od dece iz Nemačke...

Poklon za Božić i Novu 2017. deci kojima je najpotrebnije, a neko se udostojio da sve ispretura i uzme", ogorčeno je napisao Boca.

On je dodao i da se nada da će policija ubrzo reagovati i otkriti počionioce koji su decu ostavili bez prazničnog iznenađenja.

"Pribaviti dokazni materijal i sankcionisati svirepost i nepravdu. Sutra isto može da se desi i nama. Delite ovo i pokažite koliko smo mali veliki ljudi", zaključio je on.

U razbacanim kutijama od paketića nalaze se čestitke dece napisane na nemačkom jeziku u kojima čestitaju Božić i Novu godinu vršnjacima u Srbiji.

(FOTO) NEVIĐENA SRAMOTA U SOMBORU: Pokrali novogodišnje PAKETIĆE iz Nemačke i bacili ih u KANAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track