PAKLENI PLAN: Ovo je razlog zbog čega je oteta mala Maša
Foto: Printskrin

DRAMA U BEOGRADU

PAKLENI PLAN: Ovo je razlog zbog čega je oteta mala Maša

Crna Hronika -
Kristel Eje (26) preko interneta pronašla u Beogradu dete koje neverovatno liči na Kristelinu ćerku i odlučila da je uz pomoć Mišel Sebastijana i Sandrin Goren otmu izvedu iz zemlje na pravi pasoš, odvedu u Francusku, urade DNK test i dokažu da otac Kristelinog deteta nije pravi i da dete pripadne majci

BEOGRAD - Drama koja je juče potresla celu Srbiju polako počinje da dobija filmske okvire. Kidnapovanje dvogodišnje devojčice u Beogradu nikog nije ostavilo ravnodušnim, a razlozi otmice Maša P. (2) su takvi da se s pravom može reći da je u pitanju – holivudski scenario.

Verovali ili ne, Maša je oteta kako bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a.

Samo zahvaljujući neverovatnoj akciji beogradske policije suludi plan otmičara je osujećen.– Francuska policija upala je u stan u kojem žive i u njemu zatekla dete koje neverovatno liči na otetu Mašu, kaže sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

– Reč je o ćerki jedne od otmičarki. Troje kidnapera koji su uhapšeni kod Šimanovaca sa otetom Mašom su iz iste porodice. Mišel Sebastijan (46) i njegova supruga Sandrin Goren (40) su se u Srbiju uputili zajedno sa svojom ćerkom Kristel Eje (26) u direktnoj nameri da otmu devojčicu, koja neverovatno liči na Kristelino dete.

Otmičari devojčice bežali u BMW-u ka Hrvatskoj, uhapšeni kod Šimanovaca!

– Naime Kristel Eje (26) u Francuskoj je u velikim porodičnim problemima. Muž je pokušao da u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme dete i dobije isključivo starateljstvo. U želji da dokažu da on nije biološki otac porodica otmičara je skovala pakleni plan: preko interneta su pronašli devojčicu koja neverovatno liči na njihovu ćerku i unuku i odlučili su da je otmu, na pravi pasoš njihovog deteta izvedu iz zemlje, odvedu u Francusku, urade DNK test i na taj način “dokažu” da otac francuskog deteta zapravo nije pravi, biološki otac, te da na taj način on izgubi pravo na starateljstvo, a da dete pripadne majci.Na svu sreću, zahvaljujući neverovatnoj akciji srpske policije, taj plan im je osujećen, a istraga će dalje utvrditi šta su planirali da, nakon ove sulude akcije učine sa malom Mašom.

Uskoro se očekuje da srpska i Francuska policija daju i zvanično saopštenje o ovom slučaju.

http://www.youtube.com/watch?v=CKIvb801f4A
http://www.youtube.com/watch?v=7hytSLkIkwc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track