PALA ZBOG ORLOVA: Mimi Oro za seks uzimala 200 evra, klijenti i fudbaleri!
Foto: Facebook

Strah na estradi posle hapšenja starlete zbog prostitucije

PALA ZBOG ORLOVA: Mimi Oro za seks uzimala 200 evra, klijenti i fudbaleri!

Crna Hronika -
Milica Živanović uhapšena pošto je njeno ime pronađeno u imeniku Mihajla M., koji je označen kao glavni makro za elitnu prostituciju. Mreža U središtu skandala mogli bi se naći i pojedinci iz fudbalske reprezentacije Srbije

BEOGRAD - Milica Živanović (23), poznatija kao Mimi Oro, prva je javna ličnost koja je uhapšena u sklopu velike istrage o elitnoj prostituciji, o kojoj je Kurir nedavno pisao! U središtu skandala mogli bi se naći i pojedinci iz fudbalske reprezentacije Srbije jer ima indicija da su od makroa koji je uhapšen sa starletom iznajmljivali devojke tokom boravka ekipe sredinom novembra u Srbiji.

Klupko je, kako Kurir nezvanično saznaje, počelo da se razmotava kad je nedavno priveden Mihajlo M. iz Šapca, koji je označen kao glavni makro za „luks devojke“ u Beogradu.

Vole popularne devojke... Fudbaleri Srbije
Vole popularne devojke... Fudbaleri Srbije

Saobraćajci ga razotkrili- Mihajlo M. razotkriven je u rutinskoj kontroli saobraćajne policije, koja je kod njega na zadnjem sedištu primetila laptop računar, 20 mobilnih telefona, od kojih je 16 bilo s takozvanim zlatnim brojevima, kao i „poslovnu dokumentaciju“. Ispostavilo se da su u telefonu i računaru pronađene poruke, adrese određenih osoba, katalozi obnaženih ženskih osoba sa cenama, ali i uplaćeni novčani iznosi - kaže izvor iz istrage.U papirima koje je osumnjičeni nazivao „poslovnom dokumentacijom“, kako navodi, tabelarno su prikazane zarada devojaka, evidentirani rashodi, ali i odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka.

- Devojke, međutim, nisu bile popisane po imenu i prezimenu, već po nadimcima. Zbog toga je bilo potrebno vreme da se identifikuju. Istraga još uvek nije završena. Očekujemo nova hapšenja. Devojke sa spiska uglavnom su modeli koji su već krasili naslovne strane muških magazina, poput Plejboja ili CKM, ali i manekenke i pevačice. Zbog toga je na estradi zavladala neviđena panika. Svi su u strahu. Kako takozvane starlete, tako i njihovi poznati klijenti - navodi naš odlično obavešteni izvor.Mimi Oro, koja je uhapšena 23. decembra, navodno je fudbalerima, ali i drugim javnim ličnostima naplaćivala svoje usluge od 200 do 400 evra.- Starleta je posle hapšenja privedena sudiji za prekršaje, koji ju je istog dana osudio na kaznu od osam dana zatvora pošto je „povratnik“, tačnije ovo joj nije prva prekršajna prijava. Prebačena je u ženski zatvor u Požarevcu, u kojem služi kaznu, iz kog je juče poslala žalbu na presudu. Ukoliko je imala poslovne planove za Novu godinu, izvesno je da oni propadaju jer, kako sad stvari stoje, iz zatvora izlazi 1. januara - potvrdio je izvor Kurira.

„Koja je najveća ptica?“Uhapšena Mimi Oro postala je poznata preko noći, i to pošto je u jednoj TV emisiji na pitanje „koja je najveća ptica?“ odgovorila „oro“. Priznala je i da je imala nepristojne ponude.- Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima. Imala sam nepristojne ponude, ali nikad nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno - izjavila je tad Mimi Oro.Osim Mimi Oro, uhapšene su i na istu kaznu osuđene još četiri devojke, koje kao i ona odgovaraju prekršajno, dok će protiv Mihajla M., kako je saopštila policija, biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom tužilaštvu.

Voditelj Danijel Ðurić proslavio Živanovićevu u emisiji „24 sata VIP“

OTKRIO SAM MIMI DOK JE BILA GO-GO IGRAČICAPevač Danijel Ðurić lansirao je Milicu Živanović tako što ju je angažovao u emisiji „24 sata VIP“.- Upoznao sam je kao go-go igračicu pre šest-sedam godina. Bilo je to spontano poznanstvo, a kao neko ko ume da proceni šta može da bude interesantno za priču, ponudio sam joj poslovnu saradnju. Priča da se ona bavi prostitucijom krenula je pre šest-sedam meseci. Čuo sam, ali nisam želeo da ulazim u to, budući da se to isto spekuliše za svaku drugu starletu - tvrdi Ðurić.On dodaje da je iznenađen što je Mimi uhapšena zbog elitne prostitucije.- Znao sam da će ona izazvati bum u javnosti. Uradio sam joj pesmu i spot, i tu se naša saradnja poslovna završila. Od tad se nisam čuo s njom i prilično sam se iznenadio kad sam saznao da je uhapšena zbog prostitucije - kaže Ðurić.(LJ. S.)

PrijateljiceBILA BLISKA S SLAĐANOM GUDURAŠMimi Oro bila je bliska prijateljica s bosanskom starletom Slađanom Guduraš, koja je nedavno pronađena mrtva u kanalu na deonici puta Sremska Rača - Kuzmin.- Nas dve smo bile veoma bliske. Njen odlazak me je mnogo pogodio i ne mogu da se smirim - rekla je Mimi za Kurir.(LJ. S.)Tijana Ðuričić NE BAVIM SE TIM POSLOMNaravno da u tom laptopu neće naći moje fotografije, jer se ne bavim prostitucijom. Mediji su pisali da postoji video-snimak kako mi neko daje novac za usluge, pa gde je to? Nekome sam verovatno mnogo zasmetala jer mi je bila pružena medijska pažnja, pa su želeli da me pokopaju, ali im nije pošlo za rukom, rekla je Tijana Ðuričić.Era OjdanićLEGALIZUJTE PROSTITUCIJU!

Pevač Era Ojdanić kaže da je prvi put sreo Mimi kad su zajedno radili emisiju za jednu televiziju.- Nije me seksualno privlačila. Ne znam kako je mogla sebi da dozvoli da bude uhapšena jer to sve verovatno ima i neku pozadinu. Mislim da je krajnje vreme da država legalizuje prostituciju - izjavio je Ojdanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track