PAO NA POLIGRAFU PA PRIZNAO UBISTVO: Nišlija 15 puta udario šipkom ženu, tukao sve dok nije umrla!
Foto: M.M.

Zločin u naselju Medoševac

PAO NA POLIGRAFU PA PRIZNAO UBISTVO: Nišlija 15 puta udario šipkom ženu, tukao sve dok nije umrla!

Crna Hronika -

NIŠ - Goran Živković (52), koji je sinoć uhapšen za ubistvo svoje supruge Jasmine (48), priznao je danas popodne u policiji da ju je on ubio.

Kako Kurir saznaje Živković je pao na poligrafskom ispitivanju, a zatim i priznao ubistvo supruge Jasmine sa više od 15 udaraca šipkom po glavi.

On je zatim policajcima do detalja opisao kako je Jasminu ubio i kako je šipku bacio u septičku jamu.

ŠIPKOM JOJ RAZBIJENA LOBANJA: Suprug brutalno ubio ženu?

Takođe on je policajcima ispričao da je sebe udario po glavi i razbacao stvari po kući kako bi izgledalo da je u pitanju pljačka.

FOTO: M.M.

Naime, Živković je uhapšen sinoć zbog sumnje da je juče ujutru usmrtio svoju suprugu Jasminu Živković (48) u njihovoj porodičnoj kući u niškom naselju Medoševac.

Nesrećna Jasmina je oko osam sati pronađena nasmrt pretučena metalnom šipkom u krevetu, u Ulici Moše Pijade, u niškom naselju Medoševac.

FOTO: M.M.

- Na Gorana je pala sumnja da je on izvršilac stravičnog zločina zbog tragova pronađenih na licu mesta kao i zbog izjava svedoka da je prema ženi bio nasilan, izjavio je Kuriru izvor iz istrage.

Njen muž je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede. Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo samo fingirano.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track