PEDOFIL U ZEMUNU: Plašim se čika Žarka (62), morala sam da ćutim!
Foto: Shutterstock

Zlostavljao unukinu drugaricu

PEDOFIL U ZEMUNU: Plašim se čika Žarka (62), morala sam da ćutim!

Crna Hronika -

Žarko S. iskoristio poverenje porodice koju poznaje godinama i to što je devojčica povremeno dolazila da prenoći kod njegove unuke

BEOGRAD - Žarko S. (62) iz Zemuna, koji je uhapšen zbog zlostavljanja i obljube desetogodišnje devojčice, seksualno je napastvovao najbolju drugaricu svoje unuke.Kako Kurir saznaje, žrtva i monstrum žive u istoj zgradi u Zemunu i njihove porodice se godinama poznaju i druže.Živi u istoj zgradi- Devojčice su najbolje drugarice. Nerazdvojne su i pošto žive u istoj zgradi, često su spavale jedna kod druge. Niko nije mogao ni da pomisli kroz kakvu agoniju devojčica prolazi već skoro godinu dana - kaže izvor iz istrage.Kako navodi, devojčica je ispričala da se plašila da bi joj Žarko S. naudio ako bi bilo kome pomenula na šta je primorava.- Svakodnevno je devojčicu zvao telefonom. Pošto žive u istoj zgradi i porodično se druže, tačno je znao kad je ostajala sama kod kuće. Tada je dolazio na njena vrata i nije prestajao da zvoni sve dok mu ne bi otvorila. Pretio joj je da ne sme nikome ništa da kaže - otkriva naš sagovornik.Devojčica je skoro godinu dana ćutala. Monstrum je otkriven kad je njena majka primetila da se nešto neobično dešava s detetom.- Nije mogla ni da nasluti kroz kakav pakao prolazi desetogodišnjakinja. Bila je šokirana kad joj se dete poverilo, jer je Žarka poznavala godinama, dolazio im je u kuću - priča izvor iz istrage.Dete nije silovanoKako navodi, majka nesrećne devojčice juče je puna dva sata plakala dok je na saslušanju govorila o strahotama kroz koje je devojčica prolazila.- I dete je posle hapšenja monstruma ispričalo šta se događalo, kako ju je monstrum primoravao da ga dodiruje i kako je on nju dodirivao. Sreća u nesreći je što dete nije silovano. Ipak, ona je istraumirana i uplašena i pored toga što su svi dali maksimum da joj objasne da Žarko nikada više neće moći da je povredi - dodaje on.Kako navodi, pedofil je na saslušanju priznao da je seksualno uznemiravao devojčicu i da ju je dodirivao po telu.

Bludne radnjePEDOFILU ODREĐEN PRITVORŽarko S. sumnjiči se za bludne radnje, kao i za nezakonito posedovanje oružja, pošto je policija prilikom pretresa kod njega pronašla ručnu bombu. Njemu je, posle saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu, određen pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track