PIJAN ISKASAPIO OCA, PA POSEKAO MAJKU: Porodična tragedija u Laćarku kod Sremske Mitrovice!
Foto: Fonet/Ilustracija

Dokle više!

PIJAN ISKASAPIO OCA, PA POSEKAO MAJKU: Porodična tragedija u Laćarku kod Sremske Mitrovice!

Crna Hronika -

Dragoslav Rusmir izbo je nožem oca Milorada, koji je preminuo na mestu, dok je majku Jelu ranio kada je pokušala da odbrani supruga

SREMSKA MITROVICA - Dragoslav Rusmir (45) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice ubio je prekjuče oko 17 sati oca Milorada (65) sa nekoliko uboda nožem, dok je majku Jelu lakše povredio. Monstruozni zločin dogodio se u njihovoj porodičnoj kući u Fruškogorskoj ulici, nakon žučne svađe.

- Dragoslav je došao pijan kući i, kao i obično, počeo da se raspravlja s roditeljima. Otac mu je zapretio da će pozvati policiju, što je i ranije često činio. Kad je uzeo telefon, Dragoslav je dograbio nož i izbo ga s leđa - kaže naš izvor, blizak istrazi.U krvavi obračun uključila se majka Jela, koja se zatekla u sobi gde se odvijala drama.- Ona je pokušala da obuzda sina, ali on ju je u naletu besa nekoliko puta ubo nožem u grudi i ruku. Kad su dežurne službe stigle, Miloradu nije bilo pomoći, a Jela je transportovana u bolnicu. Miloradovo telo preneto je na obdukciju - dodao je naš sagovornik, navodeći da je policiju pozvala snaha pomahnitalog ubice.Komšije porodice Rusmir šokirane su porodičnom tragedijom koja se dogodila u naizgled mirnoj porodici, koja se u njihovo selo doselila iz Hrvatske 1995.- Dragoslav je živeo s roditeljima u staroj kući u dvorištu, dok je njegov brat sa snajom i dvoje dece živeo u novom delu kuće. Roditelji su mu zaista divni ljudi - pričaju potresene komšije.Kako kažu, Dragoslav je bio dobar momak, ali se zbog trauma iz rata odao piću.- Nikad se nije ženio, povremeno je fizikalisao po selu. Po dolasku iz Hrvatske živeo je u Sremskoj Mitrovici, da bi se nakon nekoliko godina doselio u Laćarak. Pričalo se da je u ratu bio u zarobljeništvu i da su ga tamo maltretirali, pa se zbog toga razboleo - objašnjavaju Rusmirove komšije.Milorad Rusmir biće sahranjen danas, a sahrani će prisustvovati i povređena supruga Jela, koju će otpustiti iz bolnice. J. I.

Dugi niz godina terorisao roditeljeTUKAO I MAJKU ZBOG TRAUMA IZ RATANaši sagovornici navode da je Dragoslav i ranije bio nasilan prema roditeljima.- Majku je izudarao, pa ga je prijavila policiji. Sredinom meseca trebalo je da se održi suđenje, pa su pričali da će on nakon toga otići na bolničko lečenje - zaključuju komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja