PIJANI VOZAČ UBIO TROČLANU PORODICU: Vozio sa 1,33 promila alkohola u krvi!
Foto: Privatna Arhiva

Užičanin izazvao sudar

PIJANI VOZAČ UBIO TROČLANU PORODICU: Vozio sa 1,33 promila alkohola u krvi!

Crna Hronika -

Milan Selaković (36), njegova supruga Marijana (38) i sin Aleksandar (12) poginuli su u ovom sudaru, dok je Stračević teško povređen

UŽICE - Vojislav Starčević iz Užica imao je 1,33 promila alkohola u krvi kada je svojim „audijem“ prešao preko pune linije, prešao u suprotan smer i zakucao se u automobil u kom se nalazila tročlana porodica Selaković, saznaje Kurir.Milan Selaković (36), njegova supruga Marijana (38) i sin Aleksandar (12) poginuli su u ovom sudaru, dok je Stračević teško povređen.- Dosadašnja istraga utvrdila je da je Stračević vozio pijan, a izazvao je sudar kada je preticao „tojotu“ preko pune linije, skrenuo u drugu kolovoznu traku i direktno udario u „korsu“ u kojoj se nalazila porodica Selaković. Od siline udarca „korsa“ je sletela s puta, dok je smrskani „audi“ ostao na kolovozu - kaže izvor Kurira.

Deda dečaka Milenko Petrović i otac poginule Marijane pripremao je juče sahranu najmilijih.- Mom sinu je drug javio da se dogodio udes nedaleko od naše kuće. Uskoro je stigla i vest da su ćerka i zet mrtvi, da je unuk prebačen u bolnicu. Zvao sam prijatelja hirurga koji je bio dežuran. Pitao me je: „Milenko, zar je to tvoj unuk“, onda mi je samo rekao: „Prijatelju, nemam ništa dobro da ti kažem...“ - u grču je pričao juče Milenko.

UŽAS! STRADALA CELA PORODICA KOD UŽICA: Otac, majka i sin (12) poginuli u korsi!

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja