PLJAČKA BOGOSLOVIJE U SREMSKIM KARLOVCIMA: Učenici savladali 2 naoružana razbojnika
Foto: Slađana Stojanović

Upali u kancelariju ekonoma

PLJAČKA BOGOSLOVIJE U SREMSKIM KARLOVCIMA: Učenici savladali 2 naoružana razbojnika

Crna Hronika -
SREMSKI KARLOVCI - Dvojica razbojnika pokušali su jutros nešto pre 10 sati da opljačkaju ekonoma Bogoslovije u Sremskim Karlovcima.

Kako Kurir saznaje, dva mlađa pljačkaša upali su Bogosloviju, ušli u kancelariju ekonoma kog su vezali selotejpom i pretili mu plastičnim pištoljem da im dade pare. Galamu u kancelariji čuli su učenici koji su uleteli u kancelariju i savladali pljačkaše.

Učenici su zatim pozvali policiju koja je privela osumnjičene.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama policija sumnja da su uhapšeni imali pomoć trećeg saradnika, koji ih je najverovatnije čekao u kolima, a pobegao kada je ugledao policiju koja se pojavila posle poziva učenika.

Hitna pomoć je ekonoma odvezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

- U srednjoj bogoslovskoj školi u Sremskim Karlovcima jutros oko 10 časova dve maskirane osobe, ušle su u prostorije škole i uz pretnju replikom pištolja vezali ekonoma škole selotejpom, udarali ga plastičnim pištoljem i zahtevali da im preda novac iz kase. Učenici škole su sprečili izvršioce i zadržali ih do dolaska policije, potvrdio je MUP Srbije.

MUP je dodao da je u toku saslušanje osumnjičenih N.M. (1986) i D.K. (1973) iz Sremske Mitrovice zbog izvršenja ovog krivičnog dela.

Policija je identifikovala i raspisala potragu za još jednom osobom iz Sremske Mitrovice, koja se sumnjiči da je organizator ove grupe, saopštila je policija.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track