POČUČA SE JAVIO: Živ sam, zdrav i u komadu!
Foto: Pt Yt

Među prijateljima u Moskvi

POČUČA SE JAVIO: Živ sam, zdrav i u komadu!

Crna Hronika -
Hvala svim mojim prijateljima koji su ostali uz mene u poplavi laži i obmana i "pratiocima" u još uvek velikom broju..", napisao je bivši portparol SAJ i voditelj

MOSKVA - Radomir Počuča, nekadašnji voditelj i portparol SAJ, objavio je danas post na svom Fejsbuk profilu da je dobro i da se nalazi u Moskvi.

Počučin status usledio je nakon vesti o njegovom navodnom hapšenju, koje se dogodilo 18. marta na ukrajinskom ratištu i od kada nije bilo vesti o njemu.

Voditelja i njegovog ratnog druga Vladimira Stanića tada je “uhapsio” Dejan Berić, istaknuti pripadnik rivalske srpske dobrovoljačke formacije, koja takođe ratuje u Ukrajini na strani proruskih snaga.

"Znam da ste zatrpani gomilom informacija, laži i poluistina o meni, mojim postupcima i mojom eventualnom sudbinom. No, tvrdnje, naklapanja i pretpostavke nisu isto što su i dokazi i argumenti.Ko me iole zna, zna da su mi čast, obraz i dostojanstvo preči od života, nasledih ih od oca, ostaviću u nasleđe svom detetu.Ne jednom sam smirene duše očekivao kraj, svestan svoje smrtnosti, no valjda me je Bog pogledao", napisao je Počuča.

U uznemirujućem video snimku koji je procureo u javnost Počuči i Staniću Berić preti likvidacijom ako se dokaže njihova "odgovornost" za navodno planiranje likvidacije šefa srpske paravojne formacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track