PODLEGAO RANAMA: Umro muškarac pronađen u džipu na Pančevačkom mostu
Foto: Fonet/Ilustracija

Istraga u toku

PODLEGAO RANAMA: Umro muškarac pronađen u džipu na Pančevačkom mostu

Crna Hronika -

Nađen je s ranom u desnom delu grudnog koša. Bio je u levoj traci, telo mu je bilo pored džipa „tuareg“, a glava na sedištu vozača

BEOGRAD - Elmir Ibrahimi (34) iz Borče, koji je u utorak ranjen u grudi i nađen u džipu na Pančevačkom mostu, preminuo je u sredu ujutro u Urgentnom centru.

- Nađen je s ranom u desnom delu grudnog koša. Bio je u levoj traci, telo mu je bilo pored džipa „tuareg“, a glava na sedištu vozača - naveo je izvor Kurira blizak istrazi.Ibrahimi, koji je rodom iz Dragaša kod Prizrena, nije imao dosije u policiji i zasad je nepoznato šta bi mogao da bude motiv napada. On je automehaničar po struci i radio je na Zrenjaninskom putu u servisu Mirka Jelića, koji je na Božić poginuo u saobraćajnoj nesreći u Sutomoru. Potom je nastavio da radi u drugom servisu.Elmir je živeo sa starijim bratom i majkom u Borči, ima i udatu sestru.- Vodio je miran i povučen život sa svojom porodicom. Pošteno je zarađivao svaki svoj dinar - rekao je ujak ubijenog Ibrahimija i potvrdio nam da je Elmir planirao da se ove godine oženi.J. R.

RANJEN U GRUDI: Teško povređeni muškarac pronađen u automobilu na Pančevačkom mostu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track