POGINUO ASTROLOG ZLATKOVIĆ Kolege mu pričale: Zlatko, nemoj da putuješ!
Foto: Youtube Printscreen

Tragedija u Mađarskoj

POGINUO ASTROLOG ZLATKOVIĆ Kolege mu pričale: Zlatko, nemoj da putuješ!

Crna Hronika -

Zaspao za volanom: Nesreća se dogodila kod Đira u Mađarskoj, a s njim su bili njegov sin i ćerka, koji su povređeni u udesu

BEOGRAD - Zlatko Zlatković (54), astrolog iz Beograda, poginuo je u utorak uveče u saobraćajnoj nesreći dok se u Srbiju vraćao iz Beča. Nesreća se dogodila oko ponoći kod Đera u Mađarskoj, pošto je na njega u punoj brzini naleteo „audi“. S njim su bili i njegov sin i ćerka, koji su lakše povređeni. Uzrok nesreće je najverovatnije umor zbog kog je zaspao za volanom. Poznati astrolog je zadobio teške povrede, nakon čega je prebačen u bolnicu, gde je bio reanimiran. Kako saznajemo, iste večeri je i operisan, međutim, mađarski lekari nisu uspeli da ga spasu. Postoje spekulacije da je pre udesa zaspao ili da je imao srčanih problema. Prema rečima njegove dece, pred nesreću bio je bled i gledao je pravo, ne reagujući na dozivanje.Zlatko je inače jedan od naših najpoznatijih astrologa i sarađivao je s mnogo poznatih ličnosti. Bio je aktivan na društvenim mrežama, gde je objavljivao astrološke prognoze.Njegove kolege zanemele su od šoka i žalosti. On je na svojoj stranici na Fejsbuku najavio da će u aprilu gostovati u Beču, a brojni prijatelji ostavljaju mu na društvenoj mreži oproštajne poruke.Astrolog Dušan Veličković kaže da je Zlatkovićeva pogibija velika tuga jer je Zlatko bio izvrstan čovek i astrolog.- On je na svom profilu stavio sliku jednog astronauta u kosmosu, na čijem je ramenu napisao: „Ja“ i dole je dodao: „Uskoro“. U januaru je tu sliku stavio, otišao je u nebesa posle tri meseca - kaže Veličković. On kaže da je Zlatko bio veliki dečak.- Mesec u njegovoj astrološkoj karti išao je ka Uranu. Život je okončao kad je to najmanje očekivao - kaže Dušan. Kako dalje kaže, i ova nauka kojom se oni bave je opasna.- Zvezde su povukle i Milju Vujanović, Gorana Miletića pre njega.Astrolog Zlatko Šumadijski kaže da svake godine, na početku, kolegijalno jedan drugom rade godišnji horoskop i tumače. - Zbog položaja Urana u njegovom horoskopu govorio sam mu da mu preti opasnost. Striktno sam mu naznačio da ne putuje mnogo ove godine. Evo dokaza da od sudbine ne može da se pobegne - ispričao je Šumadijski.

Pričao o sahraniNASLUTIO SVOJU SMRTKako saznajemo, Zlatković je predvideo svoju smrt jer je u poslednje vreme često govorio svojoj porodici šta da rade ako njega ne bude bilo.- U poslednje vreme često je pričao o sebi i gde bi voleo da bude sahranjen kad umre, a neretko je pričao i sa svojom decom. Starijem sinu Milošu govorio je da on mora da se brine o porodici i da bude snažan. A često je i s prijateljima razgovarao na tu temu - kazao je izvor za Kurir i dodao da je Zlatko često išao u Beč, ali uvek autobusom, a baš sad je krenuo automobilom i to je možda bila sudbina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track