POGODIO JE PRAVO U SRCE: Pucao sam jer me je iznervirala
Foto: Printskrin Fb I Kurir Daktilo

Zločin u Kraljevu

POGODIO JE PRAVO U SRCE: Pucao sam jer me je iznervirala

Crna Hronika -
Ubica Pavić je neposredno posle hapšenja izjavio da je motiv zločina dug, dok su prema drugoj verziji, Predrag Pavić (72) bio u ljubavnoj vezi za 48 godina mlađom Ivanom Ilić (24)

KRALJEVO - Predrag Pavić (72) iz Čačka pucao je u konobaricu Ivanu Ilić (24) iz Kraljeva i ubio je. Nesrećna žena, koja je pogođena u srce, ubrzo je preminula, dok je Predrag pokušao da pobegne svojim kolima, ali ga je policija posle potere uhapsila kod Mrčajevaca.

Ubica Pavić je neposredno posle hapšenja izjavio da je motiv zločina dug.

- Njena porodica mi duguje novac. Lagala je nekoliko puta da će vratiti, a sad poriče, iznervirala me je i pucao sam u afektu - rekao je Pavić objašnjavajući zašto je ubio devojku.

Kako saznajemo, postoji nekoliko verzija o tome šta je motiv zločina. Prema jednoj, Predrag je bio zaljubljen u Ivanu i saletao ju je, ali ga je ona uporno odbijala, a po drugoj oni su bili u vezi i Ivana je rešila da raskinu jer ima supruga i dete.

- Pavić je godinama poznavao Ivaninu porodicu, s kojom je živeo u istom selu Katrge. Dolazio je često u taj kafić. Još uvek se ispituje da li je ljubomora motiv zločina - kaže naš sagovornik iz istrage.Krvava drama dogodila se u Obilićevoj ulici 11 u Kraljevu juče oko 15 časova, kada je Predrag došao u kafić u kojem je Ivana radila. Potražio ju je prvo u bašti, a potom ušao u kafić. Ivana je u tom trenutku stajala kraj šanka da preuzme naručeno piće.

Pratite Kurir i na Viberu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track