POKOLJ U ČANJU: Ubio tasta, ranio taštu i suprugu, pa pokušao da se ubije
Foto: Printskrin Yt

ranjen u pucnjavi

POKOLJ U ČANJU: Ubio tasta, ranio taštu i suprugu, pa pokušao da se ubije

Crna Hronika -
Beranac V. Dž. ubio je svoga tasta, 72-godišnjeg Božidara Asanovića, ispalivši više hitaca u njega i ranio taštu Ivku Asanović i suprugu Olgu u Vili Asanovića u Čanju.

Džinkica je policija pronašla posle nešto više od sat vremena potrage, a prema povredama u predelu glave sumnja se da je pokušao samoubistvo. Džinkić je uhapšen nedugo nakon zločina kod hotela Zlatibor, gde je, kako se sumnja, pokušao da se ubije.

"Službenici barske policije su sinoć oko 22 sata pronašli V. Dž. (44) iz Berana, koji je kako se sumnja prethodno upotrebom vatrenog oružja u Čanju lišio života jedno lice i naneo povrede dvema osobama", saopšteno je iz Uprave policije.

Džinkić je pronađen u blizini vozila kojim se dovezao kod hotela Zlatibor, sa povredom od vatrenog oružja u predelu glave, zbog čega se sumnja da je pokušao samoubistvo.

Iz policije su naveli da je Džinkić potom prevezen u barsku bolnicu i tada je davao znake života.

"Na osnovu informacija kojima policijski službenici raspolažu u ovom momentu, V. DŽ. je prethodno, oko 20.45 sati, u Vili Asanović u Čanju upotrebom vatrenog oružja lišio života B.A. (72) iz Čanja, dok su tom prilikom povrede zadobili supruga i ćerka stradalog, I. A. (71) i O. Dž. (44)", kazali su iz policije.

O događajima je obavešten zamenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, a policija još uvek radi na utvrđivanju svih činjenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track