POKUŠAJ UBISTVA AZEMA VLASIJA: Uhapšena dvojica muškaraca, pronađeno i oružje
Foto: Fejsbuk Printskrin

POKUŠAJ UBISTVA AZEMA VLASIJA: Uhapšena dvojica muškaraca, pronađeno i oružje

Crna Hronika -

PRIŠTINA - Portparol Kosovske policije Baki Keljani na vanrednoj konferenciji za novinare saopštio je danas da su uhapšena dvojica muškaraca koji se sumnjiče za pokušaj ubistva prištinskog advokata i bivšeg političara Azema Vlasija.

Portparol Kosovske policije Baki Keljani izjavio je da su dve osobe uhapšene pod sumnjom da su pucale u advokata Azema Vlasija, te dodao da je verovatno da je taj napad bio planiran, preneli su kosovski mediji na albanskom jeziku.

Keljani je precizirao da je reč o M.J. osumnjičenom kao izvršiocu i A.I, osumnjičenom kao učesniku u ovom slučaju.

Keljani je za Ljajmi.net rekao da motivi napada na Vlasija još nisu poznati, ali da je sve, kako je rekao, verovatno bilo planirano.

Mediji su ranije danas špekulisali da je na Vlasija pucao Murat Jašari, brat bivšeg komandanta zločinačke OVK za Srbicu Adema Jašarija .

Kako nezvanično Kurir sazanje Murat je na poslednjim izborima bio kandidat za gradonačelnika Srbice ispred pokreta Samoopredeljenje.

Jašari je kao glavnoosumnjičeni uhapšen na putu Priština-Srbica. Infovramcije o njegovom kretanju dala je obaveštajna služba Prištine KIA.

Vlasi je ranjen jutros i odmah je prebačen u Urgentni centar Kliničko-bolničkog centra u prištini. Njegov život nije ugrožen.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 13.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track