POKUŠAJ UBISTVA: U Nišu uhapšen 16-godišnjak koji je nožem izbo 15-godišnjaka
Foto: Marina Lopičić

Nasilje

POKUŠAJ UBISTVA: U Nišu uhapšen 16-godišnjak koji je nožem izbo 15-godišnjaka

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija uhapsila je 16-godišnjaka zbog sumnje da je nožem ubo 15-godišnjeg dečaka tokom tuče među maloletnicima u Duvaništu. Protiv četvorice maloletnika koji su takođe učestvovali u tuči podnete su krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja.

Kako su saopštili iz Policijske uprave, sumnja se da je maloletnik u petak 24. februara nožem naneo teške telesne povrede opasne po život 15-godišnjaku.

Četvorica njegovih drugova se terete da su fizički napali oštećenog i njegove drugove, kada su se potukli - navode iz policije.Osumnjičeni za pokušaj ubistva je, dodaju, uz izveštaj o hapšenju, sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva.

Foto: Kurir/M.M.
Foto: Kurir/M.M.

U petak malo pre ponoći, podsećamo, dogodila se grupna tuča među maloletnicima u Đerdapskoj ulici, kada su petorica završila na Dečjoj hirurgiji, od kojih jedan sa ubodnim ranama.

Podsetimo i da je novembra 2016. maloletni 15-godišnjak takođe nožem izbo godinu dana starijeg dečaka, a brat povređenog je sredinom januara organizovao protest ispred Suda, tražeći oštrije kazne za maloletne počinioce krivičnih dela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track