POLICIJA MU PRONAŠLA ORUŽJE I MUNICIJU: Uhapšen sin dvostrukog ubice iz Mola
Foto: Privatna Arhiva Poslao Saša Urošev

Po nalogu suda pretresene kuće

POLICIJA MU PRONAŠLA ORUŽJE I MUNICIJU: Uhapšen sin dvostrukog ubice iz Mola

Crna Hronika -

MOL - Dalibora Jovanovića (30) iz Mola, sina odbeglog dvostrukog ubice Baneta Jovanovića (49) zvanog Safet, koji je 20. marta počinio krvavi pir u Bečeju i Molu, policija je uhapsila danas, saznaje Kurir.

On je uhapšen zbog nezakonitog posedovanja oružja, a u sredu ujutro biće priveden i saslušan u Osnovom javnom tužilaštvu u Senti.

Prema našim saznanjima, policija je prilikom pretresa pronašla pištolj I municiju koje je Dalibor Jovanović ilegalno držao u kući. Po nalogu Osnovnog suda u Senti, jutros su jake policijske snage pretresle nekoliko kuća u Molui Adi.

Između ostalih, policija se obrela i u domu Zagorke Guljaš (47) iz Ade, majke Matije Petrovića (28) koga je pištoljskih hicima pre mesec dana ubio Bane Jovanović. Ova akcija nije direktno povezana za zločinom koje je pre mesec dana počinio dvostruki odbegli ubica.

Podsetimo, Bane Jovanović je fatalne večeri pucao u glavu nevenčanoj supruzi Jeleni Stojkov (29) koja je četiri dana kasnije preminula u novosadskom Urgentnom centru, a ranio je još četiri osobe, među kojima i jedanaestogodišnjeg dečaka.

Jovanović je nakon zločina, iste večeri, uspeo da u okolini Horgoša, pobegne iz Srbije u Mađarsku. Meštani Horgoša Mirko P. (53) i Tivadar K. (21) pomogli su mu da ilegalno pređe državnu granicu i pobegne iz zemlje. Policija ih je nekoliko dana kasnije uhapsila, a to se desilo nakon što je MirkoP. pokušao da proda žutog „mini morisa“ koji mu je Jovanović ostavio u zalog.

Potencijalni kupci prepoznali su vozilo za čijim je vozačem policija tragala, a ta informacija munjevito je došla do policije, Pomagači dvostrukog ubice tvrdili su da nisu znali da je kobne večeri Jovanović okrvario ruke u Bečeju i Molu.

(Saša Urošev/Foto: Privatna arhiva)

Traže poternicu za ubicu iz Mola

U ZALOG IM OSTAVIO ŽUTOG MINIJA: Pomagači Safeta iz Mola suđenje čekaju u subotičkom zatvoru

ŠVERCERI POMOGLI UBICI DA POBEGNE Nismo gledali vesti, nismo znali da je ubio ljude u Bečeju i Molu

JOŠ JEDNA ŽRTVA U MOLU: Jelena umrla, Safet pobegao u Mađarsku!

SAFETU IZ MOLA NA SAVESTI JOŠ JEDNA ŽRTVA: Preminula Jelena, nevenčana supruga kojoj je pucao u usta

SAFETU IZ MOLA NA SAVESTI JOŠ JEDNA ŽRTVA: Preminula Jelena, nevenčana supruga kojoj je pucao u usta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja