POLICIJA NA TRAGU UBICI PEVAČICE: Koža zlikovca ostala ispod Jeleninih noktiju!

Monstrum pred hapšenjem: Novi detalji istrage ubistva pevačice Granda u Borči

POLICIJA NA TRAGU UBICI PEVAČICE: Koža zlikovca ostala ispod Jeleninih noktiju!

Crna Hronika -
Jelena se do poslednjeg trzaja borila sa ubicom, a na osnovu tragova pretpostavlja se da ga je izgrebala, pa se očekuje da on uskoro bude identifikovan.

BEOGRAD - Policija je pronašla tragove ubice pevačice Jelena Krsmanović Marjanović (32) iz Borče i očekuje se da će monstrum uskoro biti uhapšen, saznaje Kurir.Kako tvrdi naš izvor, Jelena se borila za život do poslednjeg trzaja, a ispod njenih noktiju je ostala koža zlikovca.

Dva dana ga saslušavali... Zoranu Krsmanoviću produženo zadržavanje za još 24 sata
Dva dana ga saslušavali... Zoranu Krsmanoviću produženo zadržavanje za još 24 sata

Vladimir:  Kada moj Zoran bude čuo da Jelene više nema, ubiće se
Vladimir: Kada moj Zoran bude čuo da Jelene više nema, ubiće se

- Prema dosadašnjim saznanjima, između Jelene i ubice došlo je do borbe. Na osnovu nađenih tragova pretpostavlja se da ga je ona izgrebala po licu ili telu, pa su na njemu verovatno vidljive rane i povrede koje su nastale tokom borbe sa žrtvom - rekao je naš sagovornik.

Forenzičari su juče pretraživali celo mesto zločina u okolini Crvenke.

- S detektorom za metal pretraživali su kanal u kome je telo pronađeno u potrazi za mogućim predmetom kojim je Jelena ubijena. Inače, pored Jeleninog tela u nedelju je u kanalu nađena i pocepana dukserica, a na obližnjoj oranici i njena desna patika. Na terenu su nađeni i tragovi krvi, koji su ukazivali na to da je bilo borbe. Ta krv nije njena, čekaju se dalji rezultati analiza. Zasad se zna da Jelena nije silovana, a da je tupim predmetom dva puta udarena u glavu. Taj predmet još nije nađen. Pretpostavlja se da je u pitanju čekić ili macola - rekao je naš izvor.

Drugi scenarioUbica zatvorenik ili iz „Laze“?Jelenine komšije se pitaju zašto istraga ne ide u smeru ka obližnjem zatvoru u Padinskoj skeli, ali i prema duševnoj bolnici „Laza Lazarević“ u ovom naselju.- Taj zatvor je za poluslobodnjake, a ubistvo se dogodilo u nedelju, kad mnogi dobijaju slobodan vikend. I ranije smo ih viđali kako se šetaju po nasipu na kojem je ubijena Jelena. Takođe, tu je i duševna bolnica. Možda tu treba tražiti potencijalnog ubicu. I mi smo zabrinuti i uplašeni jer monstrum još nije uhvaćen - pričaju očajni meštani.

SumnjaZašto je Zoran zadržan?

* Prijavio nestanak supruge tek posle nekoliko sati* Ruke i šake bile mu krvave i izgrebane* Nekoliko puta menjao izjave* Došao na poligraf pod dejstvom sedativa* Svađa sa suprugom putem SMS pred njen nestanak* Izbrisane neke poruke iz njegovog telefona

Posle zločinaUkućani uključili veš-mašinuInspektori su bili iznenađeni kad su u kući pokojne Jelene primetili da je radila veš-mašina, i to u vreme kad se saznalo da je ona ubijena.- Bilo je čudno što je mašina u tom trenutku bila uključena. Policija je odmah izvukla veš i odnela ga na ispitivanje - kaže naš izvor.

Zoran veliki ljubitelj oružjaUčio maloletnog sina da puca!U medijima se juče pojavio snimak Zoranovog sina U. M. iz prvog braka, koji je pucao sa 13 godina u streljani, uz komentar da je Zoran ljubitelj oružja. Zoranov sin sada ima 18 godina i on je juče saslušan u policiji u vezi sa Jeleninim ubistvom.

Snimak možete pogledati OVDE

BRENA: Ubica je malom detetu oduzeo mamu!MOJA JECA JE PREDOSETILA DA ĆE UMRETI: Nada Topčagić otkriva strašnu istinuPOTRESNO PISMO DRUGARICE Šalile smo se da mi peva na svadbi, umesto toga spremam se za njenu sahranu(FOTO) IMALA JE VELIKO SRCE: Jelena je nesebično pomagala i besplatno pevala za bolesne(FOTO) IMALA JE VELIKO SRCE: Jelena je nesebično pomagala i besplatno pevala za bolesnePOČELA JE DA PEVA SA 13 GODINA ZBOG OCA: Ceca je u Jeleni videla svoju naslednicu(FOTO) JAMI U KUĆI ŽALOSTI: Ovo je tragedija! Baš smo se družile i ćerke nam se obožavaju(FOTO) KATARINA ŽIVKOVIĆ: Jako me je potresla Jelenina smrt! Žalosno je koliko smo svi bezbedni?!FANOVI SE OPRAŠTAJU OD JELENE: Počivaj u miru lepi anđele! Šta je ona kome skrivila da ovako završi?KURIR TV ISPOVEST MAJKE UBIJENE JELENE: Nije mi se žalila da joj bilo ko pretiANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt(KURIR TV) SRCE DA TI PUKNE: Mala Jana (5) u suzama doziva majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track