POLICIJA RADI PUNOM PAROM: Rasvetljena dva pokušaja teškog ubistva u Beogradu
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

POLICIJA RADI PUNOM PAROM: Rasvetljena dva pokušaja teškog ubistva u Beogradu

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su 17. aprila izvršile krivično delo teško ubistvo u pokušaju, u Ulici Vidikovački venac u Beogradu, saopstio je danas MUP.

Sumnja se da su O.I. (22), M.I. (21) i M.P. (22), u jednom ugostiteljskom objektu, fizički napali 39. godišnjeg Beograđanina i tupim predmetom mu naneli teške telesne povrede opasne po život.Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici MUP su danas rasvetlili još jedan pokušaj ubistva koji je izvršen 14. aprila ove godine u Surčinu.

Pripadnici policije uhapsili su V.P. (1972) iz Beograda, za koga se sumnja da je oko 17 časova, šesdesetogodišnjaku, u kući u kojoj živi, nakon verbalne rasprave nožem naneo teške telesne povrede opasne po život, a potom pobegao.

Prilikom hapšenja policija je pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela. Osumnjičeni V.P. je uz krivičnu prijavu, za krivično delo ubistvo u pokušaju, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track