POLICIJA REŠILA ZLOČIN POSLE 15 GODINA: Član JSO uhapšen zbog trostrukog ubistva iz 2000!
Foto: Slika Je FB, Ali Je Potpisan Kurir (krije Se Izvor)

Uhvaćen ubica

POLICIJA REŠILA ZLOČIN POSLE 15 GODINA: Član JSO uhapšen zbog trostrukog ubistva iz 2000!

Crna Hronika -
Boris Stevanović (38) u prostorijama firme „Bejz internešenel“ na Novom Beogradu izrešetao Nenada Bukinca, njegovu suprugu Pinalopi Papanaku i sekretaricu Slađanu Jevtić

BEOGRAD - Boris Stevanović (38), koji je u utorak ujutru uhapšen zbog trostrukog ubistva koje se dogodilo u maju 2000. godine u Ulici dr Ivana Ribara 98, bivši je pripadnik Jedinice za specijalne operacije!Specijalac, koji je posle rasformiranja te jedinice ostao u policiji, kako Kurir nezvanično saznaje, priznao je da je u prostorijama firme „Bejz internešenel“ ubio Nenada Bukinca (41), njegovu suprugu Pinalopi Papanaku (39) i sekretaricu Slađanu Jevtić (28)."Priznajem, ubio sam ih", navodno je kratko rekao Stevanović, koji je potom sproveden u Centralni zatvor, pošto mu je sudija Višeg suda u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Sa devojkom i prijateljima u Grčkoj...
Sa devojkom i prijateljima u Grčkoj...

Stevanović je uhapšen na granici kada se vraćao sa letovanja
Stevanović je uhapšen na granici kada se vraćao sa letovanja

Nije poznavao žrtvePrema nezvaničnim informacijama iz istrage, Stevanović, koji je u vreme zločina imao svega 23 godine i bio pripadnik JSO, nije želeo da govori o detaljima zločina."Kako se sumnja, on je toga dana upao u prostorije njihove firme, koja se bavila uvozom, izvozom i veleprodajom obuće. Prvo je pucao u sekretaricu, koja je sedela za stolom, a onda je zapucao na Bukinca i njegovu suprugu. Ispalio je ukupno sedam hitaca u njih", kaže sagovornik Kurira iz istrage i dodaje da je tela nastradalih pronašao knjigovođa firme.Motiv ubistva, za koje istražitelji sumnjaju da je bilo plaćeno, zasad nije poznat."Stevanović najverovatnije uopšte nije poznavao žrtve i njegov motiv je bio, kako se sumnja, novac. Pljačka kao razlog trostrukog ubistva odmah je isključena jer je u prostorijama firme ostao novac, a nije bilo ni tragova premetačine", dodaje on.

Mesto zločina... U ovom lokalu se dogodilo trostruko ubistvo
Mesto zločina... U ovom lokalu se dogodilo trostruko ubistvo

Nije se opiraoBoris Stevanović navodno je uhapšen u ponedeljak, kad je u Srbiju ušao iz Makedonije."Uhapšen je na granici kad se s devojkom i prijateljima vraćao s letovanja u Grčkoj. Nije se opirao, ali nije želeo ni da sarađuje. Priznao je ubistvo, ali to je sve što je želeo da kaže", dodaje on.Bivši specijalac ima pozamašan dosije. Pred Višim sudom u Beogradu osuđen je na devet godina zatvora zbog učešća u razbojništvima tokom 2005.Robijao zbog pljački"S braćom Nenadom i Predragom Kecojevićem 2005. opljačkao je tri banke. Trojica osumnjičenih upadali su u ekspoziture, razoružavali radnike obezbeđenja, a potom odnosili novac. Prilikom hapšenja policija je u iznajmljenim stanovima našla deo ukradenog novca, fantomke, tri pištolja ukradena iz banki i „beretu“", navodi naš izvor.Interesantno je da je tokom tog suđenja utvrđeno da je trostruki ubica i tada bio aktivan policajac, a da je u pljačke išao u vreme kad je trebalo da bude na poslu."U zatvoru je bio do 2012, kad je odležao dve trećine kazne i, s obzirom na dobro vladanje, tad je pušten iz zatvora", kaže on.

Komšije se sećaju zločinaBABA I DEDA ODVELI DECUKomšije u Ulici dr Ivana Ribara još uvek se dobro sećaju zločina koji se dogodio pre petnaest godina."Nenad je sa suprugom Grkinjom i troje dece živeo u iznajmljenom stanu na sedmom spratu u zgradi broj 100. Tu su držali firmu i prodavnicu obuće i bili su zaista fine i mirne komšije. Sećam se da su se doselili dok je njegova supruga bila trudna s trećim detetom", rekla nam je komšinica tragično nastradalog bračnog para. Ona se priseća da je Pinalopi često posećivala majka."Nakon zločina baka i deka su došli i odveli decu u Grčku, pričalo se da žive u okolini Soluna", priseća se naša sagovornica i dodaje da su srećni što je pravda ispunjena.(J. I.)

Detalji ubistvaUBIO IH „HEKLEROM“- napadač ulazi u firmu s „heklerom“ u rukama- s vrata puca najpre u sekretaricu, koja je sedela za stolom- potom puca u Nenada Bukinca i njegovu suprugu- napadač najverovatnije beži ka susednim zgradama- tela troje ubijenih pronašao je knjigovođa firme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track