POLICIJA TRAGA ZA SUVLASNIKOM PINK TAKSIJA: Ranković otet, ubijen ili pobegao?
Foto: Facebook

Još jedna misterija

POLICIJA TRAGA ZA SUVLASNIKOM PINK TAKSIJA: Ranković otet, ubijen ili pobegao?

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija intenzivno traga za suvlasnikom Pink taksija Miroslavom Rankovićem (54) koji je nestao početkom prošle sedmice u Beogradu. On je poslednji put viđen u Učiteljskom naselju nedaleko od mesta gde je pre 11 meseci ubijen njegov kolega Terodor Gaćeša zvani Tedi.

Rankoviću se izgubio svaki trag, nestao je njegov mercedes, a moblni telefoni su isključeni.Policijska istraga usmerena je u nekoiliko pravaca. Svi očekuju da se Ranković pojavi i objasni svoj iznenadni nestanak. Trenutno se Ranković zvanično vodi kao nestala osoba za kojom se traga. Ukoliko bude pronađeno telo, na obdukciji će biti utvrđeno da li je u pitanju ubistvo, ili samoubistvo. U zavisnosti od odgovora na to pitanje, uslediće dalji policijski koraci.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Boža Spasić, bivši policijski operativac, smatra da policija mora da usmeri istragu na druge tragove koji bi eventualno rešili Rankovićev misteriozni nestanak.

- Prema mom iskustvu, suvlasnik “Pink taksija” najverovatnije nije otet jer je prošao svaki razuman rok da se ponudi otkup i da se on vrati. Ipak, postoji mogućnost da policija i ne otkriva sve “karte” u ovom slučaju kako bi otmičare, ako oni postoje, uljuljkala u lažnu sigurnost, a zatim uhapsila - kaže Boža Spasić.

On dodaje da veruje da je Rankovićev nestanak usko povezan sa ubistvom njegovog druga Teodora Gaćeše.

(TVPink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track