POLITIČAR NAPAO JELENU MARJANOVIĆ PRED UBISTVO: Poručio joj da ne zna ko je on!

Incident u emisiji na TV Hepi pre zločina u Borči

POLITIČAR NAPAO JELENU MARJANOVIĆ PRED UBISTVO: Poručio joj da ne zna ko je on!

Crna Hronika -

Političar Vuk Đuričić posvađao se sa pevačicom Jelenom Marjanović usred studija i začepio joj usta, emisija prekinuta, a Vuk rekao Jeleni „da ne zna ko je on“

BEOGRAD - Vuk Đuričić, političar i učesnik rijalitija „Maldivi“, napao je i pretio pevačici Jeleni Marjanović iz Borče usred emisije na televiziji Hepi mesec dana pre njenog ubistva. Kako saznajemo, Vuk je Jeleni stavio ruku preko usta, pa je u studiju nastao haos.Potom su emitovane reklame i tada je, posle svađe, Vuk rekao Jeleni „da ne zna ko je on“.Incident se dogodio u emisiji „Upoznajte parove“, u kojoj su, pored Vuka i Jelene, gostovali i učesnici rijalitija „Parovi“.Isečen snimak- Vuk, koji je sedeo pored Jelene, odjednom je usred razgovora stavio pevačici ruku preko usta. Pobunili su se ostali učesnici emisije, a njih dvoje su se posvađali. Potom je program prekinut, a iza kamera je Vuk u jednom trenutku rekao Jeleni: „Nemaš ti pojma ko sam ja.“ Postojao je snimak, postoji i sad, ali je taj deo napada isečen - rekao je izvor Kurira.On objašnjava da je reč o emisiji u kojoj su gosti razgovarali sa učesnicima rijalitija.Vuk: Pomirili smo se- Vuk Đuričić se u jednom delu pohvalio kako je za svoje godine prošao više nego bilo ko od učesnika „Parova“. Rekao je da se nikad nije hvalio, a Jeca mu je u jednom trenutku rekla: „Eto, sad si rekao.“ Njihova mišljenja su bila različita i delovalo je kao da jedno drugom stalno upadaju u reč - kaže izvor Kurira. Prema njegovim rečima, sve je kulminiralo kada je je Đuričić šakom zatvorio Jeleni usta.

Upoznajte Parove / dnevna emisija / - Parovi / 26.02.2016

Gosti dnevne emisije " Upoznajte Parove " su bili : Dalibor Jonas,Jeca Krsmanović,Luka i Vuk Đ. ( bivši učesnici Maldiva ) :)

Posted by Nenad Marinkovic Gasttozz - Pobednik on Friday, February 26, 2016

Vuk Đuričić je potvrdio da je pevačici zatvorio usta, ali da nije bilo svađe.- Jelenu sam prvi put tada video, nisam znao ni da je udata, niti da ima dete. Ne znam o čemu je pričala, tačno je da sam joj stavio ruku na usta, ali više iz šale jer me je takođe, verujem u šali, prozivala i tretirala kao seljačinu. Ona je nešto pričala i da bih došao do reči, krenuo sam rukom preko njenih usta da bi ućutala. Sve to je šoubiznis, a ja volim mnogo da pričam i prilično sam opušten - kaže Đuričić i nastavlja:- Nakon toga bile su reklame, a ona me je napala. Izvinio joj sam se i posle toga smo se smejali. Razišli smo se normalno. Kasnije sam saznao šta joj se dogodilo i žao mi je zbog toga. Neka joj je laka zemlja - kaže Đuričić, bivši učesnik „Maldiva“, svojevremeno član Srpske narodne partije, ali i vlasnik jedne turističke agencije.

Steže se obruč oko ubice pevačicePRVO HAPŠENJE OVE NEDELJE?Kako nezvanično saznajemo, policija će ove nedelje nastaviti sa istragom ubistva pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči.- Biće ponovo ispitani svi članovi porodice Marjanović. Istraga je došla do nekih novih saznanja i moguća su konačno i prva hapšenja - kaže sagovornik blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track