POLOMIO OBE NOGE: Leskovčanin (56) skočio sa mosta u centru grada
Foto: Kurir

Umesto u reku pao na popločan kej

POLOMIO OBE NOGE: Leskovčanin (56) skočio sa mosta u centru grada

Crna Hronika -
Načelnik Službe ugrentnog centra Opšte bolnice Milan Stojković, koji je bio i očevidac događaja, rekao je da R.S. ima teške telesne povrede ali da nije životno ugrožen

LESKOVAC - R. S. (56) iz leskovačkog sela Gornja Kupinovica skočio je danas s mosta na Veternici, kod Glavne pošte, i polomio obe noge.

Načelnik Službe ugrentnog centra Opšte bolnice Milan Stojković, koji je bio i očevidac događaja, rekao je da R.S. ima teške telesne povrede ali da nije životno ugrožen.

„Povrede su sanirane i pacijent će ostati u Opštoj bolnici kako bi se pratilo njegovo stanje", rekao je Stojković. - Video sam ga na početku mosta. Mirno je hodao i odjednom skočio na ogradu i poleteo u ambis. Potrčao sam da ga zadržim ali je bilo kasno - priča drugi očevidac Milovan Mujović.

Nesreća se dogodila oko 10.30 časova pred mnogobrojnim prolaznicima. Leskovčanin nije pao u reku već na popločani kej sa visine od pet do šest metara i ostao da leži nepomičan dok nije došla ekipa hitne pomoći i policija.

Još jedna osoba pokušala je da se baci sa tog mosta prošle godine, ali ga je u tome sprečio policajac koji je tu prolazio.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track