Suze i tuga na borčanskom groblju Zbeg

KURIR TV POMEN UBIJENOJ JELENI, ODGOVORA NI POSLE POLA GODINE: Zoran nem, majka Zorica nije došla

Crna Hronika -

BEOGRAD - U nedelju 2. oktobra navršava se tačno pola godine od svirepog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, mlade pevačice i zvezde Granda, a njena porodica još nije dobila odgovor na pitanje - ko je ubica. Suprug Zoran i porodica danas joj daju šestomesečni pomen.

Šestomesečni pomen pokojnoj Jeleni održan je na borčanskom groblju Zbeg, gde su joj suprug Zoran Marjanović i porodica nedavno podigli spomenik.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

NEMA JOJ LEKA: Majku ubijene pevačice poslali kući iz bolnice

Pomen pada baš u trenutku kada se teško obolela Jelenina majka Zorica Krsmanović bori za život. Ona je sa VMA puštena kući. Njeno zdravstveno stanje izuzetno je teško.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Šestomesečni pomen svirepo ubijenoj pevačici počeo je jutros u 11 časova na borčanskom groblju Zbeg na kojem se okupilo pedesetak ljudi - rodbine i prijatelja. Jelenin suprug Zoran i ostatak porodice Marjanović došli su na groblje prvi, oko pola časa pre zakazanog pomena, a kasnije su počeli da pristižu prijatelji i rodbina.

Na groblje danas nije došla Jelenina majka Zorica Krsmanović, koja je zbog teške bolesti puštena kući sa VMA. Ona je u veoma teškom stanju.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Okupljeni su u suzama slušali službu, samo je Zoran Marjanović, suprug pokojne Jelene, stajao i nemo gledao u grob. Pored njega su bili otac, brat sa devojkom, kumovi, tetke... Na pomen ni ovog puta nije došla Zoranova majka Zorica Marjanović.

Foto: Zorana Jevtić/Arhivska fotografija
Foto: Zorana Jevtić/Arhivska fotografija

Među onima koji danas nisu mogli da zadrže suze bila je Jelenina kuma koja je služila okupljene na pomenu.

(J. Stuparušić/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track