PONOVO U NOVOM SADU: Mladić izboden nožem!
Foto: Sladjana Stojanovic

Svakodnevnica u Vojvodini

PONOVO U NOVOM SADU: Mladić izboden nožem!

Crna Hronika -
Momka su izbola dva muškarca u 30-im godinama, koji su potom pobegli sivim golfom polo

NOVI SAD - S. Đ. (23) iz Novog Sada uboden je nožem, u predelu zadnjice, na travnjaku preko puta obdaništa „Radosno detinjstvo“, danas oko 13 časova.

- Mladić je zadobio lake telesne povrede, nije životno ugrožen i nakon ukazane lekarske pomoće pušten je na dalje kućno lečenje – rečeno nam je KC Vojvodina.

Incident se dogodio, kako su nam ispričali očevidci, kada su trojica mladića započeli svađu na travnjaku, tačno preko puta obdaništa gde su se deca u tom trenutku igrala u zagrađenom dvorištu.

- Video sam mladića kako trći i viče „Zovi te policiju...“. Stigao je do mene, a onda sam video da krvari. Uzeo je sam telefon i pozvao Hitnu pomoć, a dok oni nisu stigli on je kukuao da ga boli, s obzirom da je bio uboden nožem u predelu zadnjice. Rekao sam mu da sedne na točku koji stoji ispred zgrade broj 4-6 u ulici Banović Strahinje. Seo je ali je vikao da ga boli. Rekao sam mu da se okrene na drugu stranu, što je on i uradio dok nije hitna stigla. Vidite da je ostala krv na točku. A ta dvojica koja su ga napala trčećim korakom su pobegli premna Bulevaru cara Lazara – kaže jedan od oečvidaca.

Policija je obavila uviđaj i intezivno traga za poočiniocima.

(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja