PORODICA STREPI: Molimo boga da Valentina preživi

Povređena devojka i dalje kritično

PORODICA STREPI: Molimo boga da Valentina preživi

Crna Hronika -
Nadu nam daje to što je mlada, kaže Zoran Mihailović, otac devojke koja je stradala u udesu na Kružnom putu

BEOGRAD - Ne prestajemo da se molimo bogu da naša Valentina izdrži. Na Svetu Petku nismo gasili sveću, ceo dan smo se molili svetici da naše dete preživi!Ovo je za Kurir juče izjavio Zoran Mihailović, otac 19-godišnje Valentine, koja je jedina preživela sudar „renoa“ i turskog šlepera u nedelju uveče na Kružnom putu.

U udesu su poginuli Kristijan Fazlija (21), njegova devojka Isidora Demir (19), brat od strica Sead Kruezi (20) i njihov prijatelj Danijel Dominković (22).

U komi... Valentina Mihailović
U komi... Valentina Mihailović

Majka u šokuValentinin otac kroz suze priča da je bio u Urgentnom centru i da su mu lekari rekli da mu je ćerka i dalje kritično.- Valentina je još uvek u komi. Video sam je u ponedeljak, bila je pokrivena, a na glavi je imala vidljive povrede. Mlada je, svi očekujemo da će se izboriti za život. Moja supruga Marina videla ju je juče i u potpunom je šoku - kaže otac, i dodaje da je za vezu Valentine i poginulog Danijela saznao iz novina.U Urgentnom centru su potvrdili da je Valentina Mihailović i dalje životno ugrožena.- Ona je zadobila izuzetno teške povrede, stanje je, nažalost, nepromenjeno - rekao je zamenik direktora Urgentnog centra dr Dušan Jovanović.Izjavili saučešćeRođak Kristijana Fazlije kaže da je njihova porodica bila kod roditelja Isidore Demir da im izjavi saučešće, kao i da se dogovore da Kristijana i Isidoru, koji su planirali venčanje, sahrane zajedno na groblju Lešće.- Isidorini roditelji su se složili da ih sahranimo jedno do drugog na Lešću. Zajedno su otišli na veselje, a vratili su nam se u sanduku. Svi smo i dalje u šoku - rekao nam je juče ožalošćeni rođak.

Porodica Seada KruezijaZVAO BRATA DA MU POKAŽE NASLEDNIKAIz Nemačke u Srbiju juče je stigao rođeni brat Seada Kruezija.- Postao sam otac prošle srede, a u nedelju sam sina i ženu izveo iz bolnice. Zvao sam brata preko Skajpa da mu čestitam rođendan i pokažem naslednika, ali su mi rekli da je na svadbi. Sutradan sam saznao da je poginuo - priča nesrećni brat.

Zbog opasnosti od bekstvaVOZAČU ŠLEPERA PRITVOR DO 30 DANAVozaču koji je upravljao šleperom, Turčinu Eru Islamu (56) određen je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva. On, kako Kurir nezvanično saznaje, nije imao alkohola u krvi.- Na lice mesta, sa zamenikom Drugog osnovnog tužilaštva, izašao je i sudski veštak saobraćajne struke - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja