POSLE 15 GODINA MISTERIJE: Uhapšen za trostruko ubistvo bračnog para i sekretarice na Novom Beogradu
Foto: Kurir

Svirepa likvidacija

POSLE 15 GODINA MISTERIJE: Uhapšen za trostruko ubistvo bračnog para i sekretarice na Novom Beogradu

Crna Hronika -
Policija Beograđanina tereti da je maja 2000. godine, u prostorijama jedne privatne beogradske firme, vatrenim oružjem usmrtio vlasnika firme, njegovu suprugu i jednu radnicu

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su trostruko ubistvo, koje se dogodilo pre 15 godina u Beogradu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, uhapšen je B. S. (38) iz Beograda. On se tereti da je maja 2000. godine, u prostorijama jedne privatne beogradske firme, vatrenim oružjem usmrtio vlasnika firme, njegovu suprugu i jednu radnicu.

B. S. je određena mera zadržavanja do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo 14.maja 200.godine u kancelariji "Base internacional", preduzeća za uvoz i izvoz i veleprodaju obuće, u Ulici dr Ivana Ribara 98 u Novom Beogradu, u prepodnevnim časovima, ubijeni su Nenad Bukinac, vlasnik firme, njegova supruga Grkinja Pinalopi Papanaku i sekretarica Slađana Jevtić (1962). Na njih je, najverovatnije iz automatskog oružja "hekler", kalibra 9 mm PARA, pucao nepoznati muškarac, koji je posle zločina pobegao, a za sada se ne zna motiv trostrukog ubistva.

Pretpostavlja se da su Bukinac, Papanaku i Slađana Jevtić usmrćeni između 7.30 i 11.45 sati. Istražni organi sumnjaju da je napadač na žrtve ispalio sa ulaznih vrata rafale iz "heklera" sa prigušivačem.

Ubica je tada pucao prvo na sekretaricu koja je sedela za stolom. Pogodio ju je sa nekoliko hitaca u telo, da bi potom zapucao na supružnike. Njih je pogodio u glavu i telo i oni su smrtno pogođeni pali na pod .Tela je pronašao knjigovođa firme.

Posle zločina ubica je, najverovatnije, obližnjim travnjakom pobegao ka susednim zgradama, ali ga niko od stanara naselja Dr Ivan Ribar nije video.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja