POSLE NAPADA NA SRPSKOG MLADIĆA (17): Suspendovana tri policajca
Foto: AP/Arhivska Fotografija

Kosovska Mitrovica

POSLE NAPADA NA SRPSKOG MLADIĆA (17): Suspendovana tri policajca

Crna Hronika -
Još nisu identifikovani napadači koji su naneli povrede mladiću, a policija uzima izjave od svedoka i pregleda snimke sa sigurnosnih kamera

KOSOVSKA MITROVICA - Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je danas da su tri policajca koji su bili na dužnosti u četvrtak uveče, kada je sedamnaestogodišnji S.N. izboden nožem, suspendovani sa posla.

Hoti je u izjavi Radiju Kontakt plus rekao da se "ispituje eventualna odgovornost i propusti policajaca koji su bili na dužnosti".On je naglasio da još nisu identifikovani napadači koji su naneli povrede mladiću i da policija uzima izjave od svedoka i pregleda snimke sa sigurnosnih kamera.

"Istragu nastavljamo intenzivno, a pozvali smo i policijski Inspektorat Kosova kako bi oni dali smernice policiji," rekao je Hoti.Dodao je da najavljena kontrola prelazaka glavnog ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici nije zaživela, jer je "u pitanju proces i takva odluka se ne može donositi ad hoc".Radio Kontakt plus navodi da građani i danas prelaze glavni ibarski most bez kontrole policije čije prisustvo, iako najvljeno, nije povećano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track