POSLE SAMOUBISTVA NA LESKOVAČKOM SVETOILIJSKOM GROBLJU: Marko odneo tajnu sa sobom
Foto: Aleksandar Davinić

Pucao u sebe iz pištolja

POSLE SAMOUBISTVA NA LESKOVAČKOM SVETOILIJSKOM GROBLJU: Marko odneo tajnu sa sobom

Crna Hronika -

LESKOVAC – Tuga, neverica, patnja i bol u Leskovcu medju najrodjenijima, bližoj i daljoj rodbini i familiji, prijateljima, drugaricama i drugovima, nakon saznanja da je njihov Marko Ignjatović (29) na Svetoilijskom groblju u Leskovcu prekjuče kasno popodne, posle 16 časova izvršio samoubistvo.

Mrtvog Marka sa pištoljem u ruci su, kako je dosadašnjom istragom utvrđeno, pronašle komšije i građani koji su čistili groblje za predstojeće zadušnice. Oni su čuli pucanj koji je dolazio izmedju spomenika na groblju.

Prema prvim nalazima istrage radi se o samoubistvo.U porodici neopsiva tuga. Tuga, jecaji i bol za Markom koga su svi neizmerno voleli. Niko ne može da shvati da se odlučio na ovakav korak mladi čovek koji je bio omiljen među svojima al ii drugovima i drugaricama.

Očevici kažu da je Marko na Svetolijsko groblje došao kolima da je izašao i krenuo ka groblju. Svi su zapazili da je bio mlad, lepo obučen i da je u rukama nosio torbicu, najverovatnije u njoj bio pištolj. Samo smo čuli kao pucanj,a onda povike ‘’Ubi se dečko’’, izjavio je jedan od očevidaca.

-Bio je sjajan drug. Družili smo se od detinjstva. Momak bez mane, svakom da pomogne da izađe u suret. Ovo je šok za sve nas, kažu momak i devojka koji su juče čekali da saznaju gde će i kada biti sahrana. Sa familijom skrhanom od bola i tuge za najdražim Markom nije bilo moguće razgovarati.

- Zašto se odlučio na ovaj korak Marko je tajnu odneo sa sobom u grob. Mnogo mi ga je žao i mnogo će mi nedostajati, kaže jedan od drugova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track