POSLEDNJI PUT S MAJKOM Mala Jana: Moja mama je otišla i nestala u travi!
Foto: Dragana Udovičić

Šta je psiholozima rekla ćerkica ubijene pevačice

POSLEDNJI PUT S MAJKOM Mala Jana: Moja mama je otišla i nestala u travi!

Crna Hronika -

Sa roditeljima sam bila na livadi, onda sam se igrala sa tatom, a mama Jelena je počela da trči i više mi se nije vratila, ispričala je stručnjacima petogodišnja devojčica

BEOGRAD - Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila. Ovim rečima je, kako nezvanično saznajemo, petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33).Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.Više ne crta roditelje- Dečji psiholog je od devojčice tražio da mu nacrta različite crteže, a između ostalog trebalo je da nacrta i porodicu. Jana je nacrtala sve što je od nje traženo, ali nije želela da nacrta porodicu. Zanimljivo je da, kako smo kasnije saznali, dete do tog dana često crtalo majku i oca. Razlog zašto tog dana nije želela da nacrta može da bude povezan i sa njenim saznanjem da se mama izgubila - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.On dodaje da je pedagog razgovarao sa devojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika i da je zaključeno da je negovana, vaspitana i pametna.- Videlo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju - kaže naš sagovornik i dodaje da, nažalost, devojčicina izjava nije mogla u velikoj meri da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pevačice u Borči.Otkako je Jana ostala bez majke, o njoj vodi računa otac Zoran Marjanović sa porodicom, ali i Jelenina majka Zorica Krsmanović. Ona za Kurir kaže da je evidentno da joj majka iz dana u dan sve više nedostaje.Svaki dan pita za mamu- Ne prođe dan a da ne pita za majku... Pre neki dan se nešto zamislila i u jednom trenutku pogledala me pravo u oči i pitala: „A je li, baba, kad će mama da se vrati?“ Nisam znala šta da joj kažem. Ćutala sam a onda je postavila novo pitanje: „Baba, a što su tebi tako tužne oči kad te pitam za mamu?“ Odgovorila sam joj da je to zato što je i meni žao što je još nema. Onda je ona tako mala ustala i zagrlila me da me uteši - kaže Zorica boreći se da ne brizne u plače. Ona objašnjava da ni ona sama još uvek nije svesna da svoju jedinicu nikada više neće videti.

Nedostaje joj majka... Jana sa ocem Zoranom
Nedostaje joj majka... Jana sa ocem Zoranom

Zorica Krsmanović nam je rekla juče da je pročitala tekst u Kuriru u kom je pisalo da je njena ćerka Jelena doživela neprijatnost u jednoj emisiji na TV Hepi.- Gledala sam tu emisiju u bolnici i izuzetno sam se potresla zbog toga. Taj Vuk Đuričić je tada prvi put video moju Jecu, a sve vreme joj se ubacivao u reč. On kao da nije želeo da joj da dozvoli priča. Moja Jelena nikada nije dala na sebe, primetila sam da je on opasno nervira, a sve je kulminiralo kada joj je stavio ruku na usta. Znala sam da mu Jelena neće ostati dužna - kaže Zorica i dodaje da je gledala njihovu raspravu u emisiji.Vuk je nervirao JecuOna naglašava da je njenu ćerku ranije pratio otac Dušan.- Zato je za nju to stavljanje ruke preko usta bilo strašno. Jelena mu je svašta rekla, ali je on njoj, kako sam čula, kasnije pretio. Međutim, ne mislim da je taj čovek na bilo koji način povezan sa njenim ubistvom - zaključuje Zorica.S druge strane, Vuk Đuričić kaže da se nije svađao sa Jelenom.- I ovom prilikom se izvinjavam njenoj porodici zbog toga što sam joj stavio ruku preko usta, ponavljam, nisam imao zlu nameru - kaže Đuričić i dodaje da je bio oduševljen Jeleninom inteligencijom.

Vuk ÐuričićJOŠ SAM U POLITICIVuk Đuričić, koga smo u jučerašnjem tekstu predstavili kao bivšeg političara, rekao je da je i dalje politički aktivan član SNP (Srpske narodne partije) i da je na funkciji koordinatora SNP za Sremski okrug.- Imam četiri fakulteta, po zanimanju sam inženjer poljoprivrede, ekonomista i politikolog za međunarodne odnose. Svoju karijeru nisam gradio u rijaliti programima - rekao je Đuričić.

Nastavak istragePONOVO SASLUŠANJE MARJANOVIĆA- Policija traga za ubicom pevačice Jelene Marjanović, koja je nađena mrtva na nasipu u Borči- Biće ponovo ispitani svi članovi porodice Marjanović: Jelenin muž Zoran, svekar Vladimir, svekrva Zorica i dever Miloš- Istraga je došla do nekih novih saznanja i moguća su i prva hapšenja- Do sada nije bilo osumnjičenih za zločin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track