POSLEDNJI PUT VIĐEN U SREDU: Nestao mladić u Novom Pazaru
Foto: Nebojša Mandić

POTRAGA ZA SADA BEZ REZULTATA

POSLEDNJI PUT VIĐEN U SREDU: Nestao mladić u Novom Pazaru

Crna Hronika -

Porodica mladića je policiji prijavila nestanak danas oko 14 časova, a još nije poznato da li je taj nestanak povezan sa sinoćnjom dojavom policiji da telo nepoznate osobe pluta rekom Raškom u blizini robne pijace

Novopazarska policija, rođaci i komšije tragaju za Asadom Redžepefendićem (22) koji je poslednji put viđen u sredu veče u blizini porodične kuće, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Porodica mladića je policiji prijavila nestanak danas oko 14 časova, a još nije poznato da li je taj nestanak povezan sa sinoćnjom dojavom policiji da telo nepoznate osobe pluta rekom Raškom u blizini robne pijace.

- Po dobijanju dojave policija i vatrogasci su pretražili područje nizvodno od mesta na kojem je navodno primećeno telo, ali ništa nije pronađeno. Potraga je i danas nastavljena, ali bez rezultata. Da li se radi o lažnoj dojavi i da li je to telo lica čiji nestanak je prijavljen trenutno ne znamo – kažu u policiji.

Porodica nestalog mladića moli sve koji su možda videli Asada da jave policiji ili njima na broj telefona 066/85-20-520.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track