POTERA U BEOGRADU: Muškarac (40) vozio dvoje dece u gepeku automobila, otmica prijavljena u Žarkovu!
Foto: KURIR

Uzbuna - četrdesetogodišnji S. M. stavio decu u prtljažnik

POTERA U BEOGRADU: Muškarac (40) vozio dvoje dece u gepeku automobila, otmica prijavljena u Žarkovu!

Crna Hronika -
Policija je dignuta na noge popodne posle dojave radnika benzinske pumpe u Žarkovu da nepoznati muškarac vozi dvoje dece u gepeku. "Nemam mesta u kolima i imam pravo da ih vozim kako god hoću", rekao bahati vozač

Jake snage beogradska policije danas su zaustavile četrdesetogodišnjeg S. M. (40) koji je upravljao automobilom "BMW karavan" u čijem prtljažniku je bilo dvoje dece! Policija je dignuta na noge popodne posle dojave radnika benzinske pumpe u Žarkovu da nepoznati muškarac vozi dvoje dece u gepeku i da su najverovatnije oteta, saznaje Kurir!

Jake snage MUP-a odmah su alarmirane, pa su sve patrole uključene u potragu automobila po opisu, posebno jer je dojava bila da je najverovatnije reč o otmici. Automobil je sat vremena posle prijave zaustavljen u centru grada, u blizini zgrade Vlade Srbije, kada je primeđen na sigurnosnim kamerama. Posle provere ispostavilo se da je muškarac koji je upravljao vozilom zapravo otac dece koja su bila u gepeku.

BMW zaustavljen u blizini zgrade Vlade
BMW zaustavljen u blizini zgrade Vlade

Kako saznajemo, u automobilu BMW bilo je ukupno sedam osoba. Petoro je bilo u putničkom delu, dok je dvoje dece, starih od 7 do 10 godina bilo fizički zatvoreno u prtljažniku! Policajci su zaustavili vozača, ali tada je počela rasprava!- Šta hoćete, deca su moja. Nemam mesta u kolima i imam pravo da ih vozim kako god hoću - rekao im je S. M. koji je upravljao vozilom. Posle provere ispostavilo se da je on otac dece. Policija je podnela prekršajnu prijavu za teško delo ugrožavanja života dece u saobraćaju! Vozač S. M. je pušten uz prijavu.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policajci su bili sleđeni kada su dobili dojavu da je oteto dvoje dece, naročito samo nekoliko nedelja posle otmice male Maše.

- Sa najvišeg mesta odmah je naređeno da se u poteru uključe sve raspoložove snage. Kada smo uhvatili muškarca nije imao nameru da beži. Bili smo oprezni, ali se ubrzo ispostavilo da je on otac dece koja su bila u prtljažniku - rekao je izvor Kurira iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja