POTRAGA: Ni traga ni glasa od vlasnika Pink taksija
Foto: Stefan Jokić

Nestao Miroslav Ranković

POTRAGA: Ni traga ni glasa od vlasnika Pink taksija

Crna Hronika -

Nestao je u svom sivom „mercedesu“. Zanimljivo je da i posle sedam dana ne mogu da uđu u trag automobilu, kao ni mobilnom telefonu, koji je isključen u utorak oko 15.30 sati

BEOGRAD - Beogradska policija već osam dana traga za suvlasnikom „Pink taksija“ Miroslavom Rankovićem, koji je misteriozno nestao prošlog utorka, oko 15 časova, u Učiteljskom naselju.

- Ispitana je porodica, kao i saradnici nestalog Rankovića. Kako je prošlo mnogo vremena, sve je manja mogućnost da će se potencijalni otmičari javiti. Policija smatra da je njegov nestanak povezan sa ubistvom Teodora Gaćeše - naveo je naš sagovornik, upućen u istragu.Saradnici Miroslava Rankovića angažovali su se da pronađu kolegu.- Nestao je u svom sivom „mercedesu“. Zanimljivo je da i posle sedam dana ne mogu da uđu u trag automobilu, kao ni mobilnom telefonu, koji je isključen u utorak oko 15.30 sati - dodao je izvor iz istrage.Podsetimo, Miroslavljev saradnik Teodor Gaćeša ubijen je u maju prošle godine u Učiteljskom naselju, nedaleko od prostorija „Pink taksija“. U njega je navodno pucao napadač koji je na sebi imao belu duksericu. Gaćeša je postao poznat kad je na kućnom pragu ubio Ljubomira Negra, za koga je tvrdio da mu je tražio novac i pretio.- Kad je Gaćeša ubijen, verovalo se da to ima veze s Negrovim ljudima. Pominjala se moguća osveta - kaže Kurirov izvor.(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track