POTRAGA ZA NIKOLOM STOJČIĆEM (16): Građani traže pomoć od gradonačelnika!

POTRAGA ZA NIKOLOM STOJČIĆEM (16): Građani traže pomoć od gradonačelnika!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Nikola Stojčić (16) iz Kisača kod Novog Sada , nestao je 15. juna, oko 21.30 časova. Nikola je učenik prvog razreda Srednje umetničke škole u Novom Sadu. Navodno je krenuo na treninga u teretanu u Kisač, ali kako se ispostavilo tamo nije otišao. Sa Nikolom poroodica nikada nije imala problema.

Mnogobrojni građaninu su se samoinicijativno organizovali u potrazi za Nikolom, a zabrinute majke obratile si se Milošu Vučeviću, gradonačelniku Novog Sada.

- Molimo vas da pomognete porodici Stojčić iz Kisača, u potrazi za njihovim sinom koji je nestao. Kao majke saosećamo sa porodicom i besomučno več nekoliko dana i noći lutamo ulicama grada u nadi da ćemo ga nači. Raspitujemo se po radnjama, kafićima, zaustavljemo prolaznike, pokazujemo sliku. Molimo vas kao čoveka i roditelja da uradite sve sto je u vašoj moću da apelujete da se dete pronađe - napisala je apel između ostalog Biljana Selimović, samo jedna od mnogobrojnih majki koje lepe i plakate po gradu sa Nikolinom slikom.

Nikola je visine oko 185 centimetara, na sebi je te večeri imao žutu majicu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, i duboke crno-plave patike.

Porodica nestalog mladića moli sve koji su možda videli Nikolu da jave policiji ili ocu na broj telefona 063/820-38- 40.

(S. Stojanović/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja