POTRAGA ZA TINEJDŽEROM U NIŠU: Posvađao se sa ocem pa ga ubo nožem
Foto: Dragan Kadić

POTRAGA ZA TINEJDŽEROM U NIŠU: Posvađao se sa ocem pa ga ubo nožem

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija traga za 17-godišnjim M.J iz Donjeg Dušnika koji je sinoć ispred njihove porodične kuće ubo nožem svoga oca Z.J. (43).

Do porodičnog nasilja došlo je oko 22.20 minuta kada je maloletnik nakon što se sa njim posvađao, svome ocu naneo jedan ubod nožem u slabinski deo.

Čovek je zbrinut u niškom Urgentnom centru gde je ustanovljeno da je reč o lakšoj povredi pa je nakon obrade rane otpušten na kućno lečenje.

Kako potvrđuje S.J. majka povređenog čoveka, unuk je i ranije nasrtao i na nju i na njenog sina. On je stalno nervozan, brzo puca i postaje agresivan. Mislim da je to zbog toga što je odrastao bez majke koja ga je ostavila i preudala se kada je imao samo dva i po meseca.

Ja sam ga odgajila i školovala, ali bez obzira na moj i sinovljev trud oko njega, on je uvek bio nezadovoljan. Umeo je da viče i psuje, a zatim da se umiljava. Navikla sam na njegove ispade, pa nisam ni sinoć obraćala pažnju kada je počeo da se svadja sa ocem.

Šta se tačno desilo ne znam, jer sam bila u sobi. Videla sam samo da mi je sin krvav a kako je i čime je uboden ne znam. Unuk je pobegao i od sinoć ga nisam videla - priča S.J.

Niška policija je potvrdila dogadjaj i saopštila da je u toku potraga za izvršiocem ovog krivičnog dela.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track