POTRAGA ZA ŽENOM U NIŠAVI Upala u reku, muškarac skočio za njom, ali isplivao sam
Foto: M. M.

Drama u Nišu

POTRAGA ZA ŽENOM U NIŠAVI Upala u reku, muškarac skočio za njom, ali isplivao sam

Crna Hronika -
NIŠ - Muž i žena su danas oko 13 časova pod još nerazjašnjenim okolnostima upali u Nišavu u blizini jednog tržnog centra.

Muškarac je uspeo da dopliva do obale, odakle ga je izvukla vatrogasno-spasilačke jedincie MUP-a Srbije.

Njega je zbrinula hitna pomoć, a nastavlja se potraga za ženom. Prema prvim informacijama, oni su pored reke šetali psa.

Iako je muškarac odvezen kolima Hitne pomoći, pas i dalje uporno pliva u samo jednom delu reke zaranjajući i cvileći kao da traži nekog.

U toku je intenzivna potraga za ženom koja je oko 13 sati nestala u Nišavi.

"Angažovano je 11 vatrogasaca koji pretražuju reku. Imamo i spasilački čamac koji će takodje biti upotrebljen tokom potrage. U toku je intenzivna potraga za nestalom ženom", saznaje Kurir iz izvora.

Potraga za Vesnom
Potraga za Vesnom

Kako saznajemo, Srđan M. (44) i njegova prijateljica Vesna J. (47) šetali su pored Nišave kada je ona upala u vodu a Martinović je pokušao da je spasi.

Njega su spasili vatrogasci i pecaroš Vidan Jovanović. Pozvana je ekipa Hitne pomoći a nesrećni čovek je prebačen do bolnice ali je ubrzo otpušten.

On je bio u veoma teškom stanju, i sve vreme je dozivao ženu:

"Nađite je molim vas, nađite je", govorio je Martinović dok ga je medicinsko osoblje prebacivalo do vozila Hitne pomoći. Policija je potvrdila da se okolnosti ovog događaja utvrđuju.

(M.M./Foto: M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track